Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Animovaný seriál inspirovaný oblíbeným britským humoristickým seriálem o naivně sobeckém dítěti panu Beanovi. Pan Bean žije ve svém bytě spokojeným životem, stará se o svého milovaného medvídka Teddyho a vůbec by neměl problémy, nebýt... Jeho bytná paní Wicketová a její zlá kočka Škrábal mu nedají pokoj. K tomu se ještě přidají takové věci jako únosci medvídků, nedostatek slunce na pláži, nebo jarní úklid a katastrofa je hotová. (monolog)

(více)

Recenze (74)

Margerie 

všechny recenze uživatele

Na hraného Mr. Beana to samozřejmě nemá, ale i tak jsem se slušně bavila. Chce to teda ztišit zvuk, páč to co se line z repráků je občas fakt příšerný a za těch 10 minut by vás sousedi asi zabili. :-) Ale jinak je to povedený seriál, u kterého trochu nechápu poměrně nízké hodnocení. Animace je slušná, Mr. Bean si je hodně podobný i mimikou a gesty, a zase to posunuje jeho hranice trošku dál, protože co si budeme povídat, tužka a papír toho občas snesou víc než film - viz hned první díl. 75% ()

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Nalezeno úplnou náhodou na Youtube, hned mě napadlo "určitě slabej odvar hranýho Mr. Beana", ale ani náhodou, kreslená verze se povedla velice: líbí se mi vizuálně, těší mě "dabing" (jak Atkinsonův, tak "MISTER.... BEAN!!!!" drsné paní domácí :-)), gagy mají opravdu vtip, ráda jsem viděla všechny díly :-). ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Diky tomu, ze je to animovane, si mohli tvurci dovolit mnohem drsnejsi a mnohdy vtipnejsi eskapady, nez by bylo mozne v realnem "zivem" serialu. To dela z celkem prumerneho animaku neco vic, nehlede na postavu Mr. Beana nadabovanou Atkinsonem a pribehy podkreslene tematickou hudbou. Videl jsem to prvne v Chorvatsku na satelitu, zalibilo se mi to velmi a musel jsem si sehnat komplet...vazne pobavi, 10minutovky pred spanim, proste idealni :) ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Já si to s původním Beanem nepletu. Mně se tenhle animáč prostě líbí. Není to sice jako hranej, ale to vůbec nevadí. Pár skvělých gagů v každým díle, celkem i hezky nakreslený a když to pouštějí jen jako vycpávku mezi programama, zpestří to den. A za další, tohle není remake. Občas sice opakují to, co dělal Bean i v hraným (některým věcem se prostě při každodenním životě nevyhnou), ale jinak je tu spousta nových nápadů. Mimochodem, i v hrané verzi pan Bean mluvil. ()

joxerveliky 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální animáček :-) skvěle zpracované jak po grafické, tak i po zvukové stránce. Epizody mají roztomilé a scénáristicky dobře propracované náměty. Původně byl kreslený Bean asi myšlený pro děti, ale zrovna tak se budou bavit i dospěláci. Nedokážu pochopit některé nabubřelé komentáře zdejších "kritiků", zřejmě jsme viděli úplně jiný seriál a nebo možná ani nic neviděli a hodnotí pouze podle úvodního plakátu. ()

Galerie (148)

Zajímavosti (3)

  • Beanova paní domácí se jmenuje Julia Wicket a její kočka se jmenuje Scrapper. (SONY_)

Reklama

Reklama