Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge trpí pocitem, že je odstrčená a zanedbávaná, a svěřuje se doktoru Mourovi v rozhlasové relaci. Homer se snaží její depresi vyléčit, zařídí večeři a motel... Děti zatím hlídá podvodnice a zlodějka, kterou děti samy nakonec zneškodní. (Česká televize)

Recenze (14)

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec téhle série odpovídá kvalitě většině epizod. Je to fajn, ale zatím to nejsou ty Simpsonová, které znám z dětství. Většina míst ještě nemá jasný vzhled a kvalita je nižší. Těším se na druhou sezónu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledná, trinásta epizóda z prvej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Some Enchanted Evening" (Pekný večer). Manželstvo Homera a Marge Simpsonovcov sa ocitlo v menšej kríze. Marge má pocit, že ju Homer zanedbáva. Preto ju pozve na romantickú večeru a odjedná hotelovú izbu na noc. Nech si užijú romantiku ako za mlada. Barta, Lisu a Maggie zveria do starostlivosti najatej opatrovateľke. Lenže sa ukáže, že je to celoštátne hľadaná kriminálnička Lucille Botzcowskiová. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer zažije v práci snáď najväčšiu hanbu v živote, keď celá elektráreň v rádiu počúva Margenine sťažnosti na jeho chovanie. Našťastie si to večer vynahradia. Deti zažijú tiež dobrodružstvo s neslávne známou opatrovateľkou, avšak z tejto dejovej linky sa dalo predsa len vyťažiť viac, najlepší je jej koniec, kedy starostliví rodičia prichádzajú domov a nevyhodnotia situáciu zrovna najsprávnejšie. Najviac si tak užijeme na záver sezóny Homera a Marge. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homera opäť doženú manželské problémy a Marg to posunie na novú métu keď sa vysťažuje na svojho manžela v miestnom rádiu. Ten si to ale plánuje vyžehliť romantickou večerou. Nakoľko deti už nechce nikto strážiť prichádza nová chúva v pochybnou minulosťou. Prevedenie: Zábavné sú predovšetkým Hmerove hlášky, ktoré tomu udržujú úroveň. Linka s pochybnou opatrovateľkou mohla byť vyžmýkaná lepšie. 74% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to nějakej Al Koholík? Je tu ňákej Vylízanej?" Nesmrtelné hlášky. Ale jinak je příběh o nevysvětlitelném chování (asi prostě ženská, no) Marge a typicky hloupém Homerovi tak nějak všedně obyčejný. Poučení z epizody: Zabíjet je v pořádku, i když se jedná jen o loupež. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,9 • U nás poprvé 8. ledna1993 (Poslední díl 1. sérii byl u nás vůbec prvním odvysílaným dílem oblíbeného seriálu!). V USA 13. května 1990 • Vočko: Je tu nějakej Al Koholík, ALKOHOLIK? Je tu nějakej Vylí Zanej, Vylízanej? • Poslední díl první série byl ve skutečnosti vůbec prvním, který vznikl. • 65/100 ()

Reklama

Reklama