Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart s Lízou jen koukají: věřili byste, že Homer Simpson měl kdysi našlápnuto na skvělou kariéru – s pěveckým kvartetem? Dalšími členy springfieldského zázraku byli ředitel Skinner, Apu a... Barney! Dokonce vydali desku a odháněli fanynky. A to jim ještě při pokusu o comeback tleskal osobně (kreslený, leč sám sebou mluvený) George Harrison! (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milá vzpomínková epizoda, která nezasáhla mou bránici či emoce tolik, jako to umí jiné díly z tohoto období, stále jde ale o nadstandardní kousek, který si kdykoli rád pustím třeba při večeři. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá, úvodná epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer´s Barbershop Quartet" (Homrovo spevácke kvarteto). Je to príbeh o pánskom speváckom akapela projekte, ktorého členmi boli Homer Simpson, riaditeľ základnej školy Seymour Skinner, predavač Apu Nahasapeemapetilon a policajný šerif Clancy Wiggum. Toho pre nedostatok talentu a osobné nezhody s ostatnými členmi skupiny nahradil Barney Gumble. Ich kapela zažila bleskový štart, získala mnohé ocenenia, začala stagnovať, časom sa rozpadla a upadla do zabudnutia. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak milé a vtipné, že vám ani nebude vadiť, že tvorcovia s týmto nápadom prišli až teraz a nikdy na to nereagovali. Takže kde sú peniaze z tamtiemov? Ako to mohlo trvať iba 5 týždňov, keď vydali dva albumy a dokonca vyhrali aj Grammy? Ale čo, doprajme to Homerovi a najmä Barneymu, aspoň mal konečne poriadnu kočku. Mimochodom ako Lennon s Yoko Ono nemal absolútne chybu a tento obrázok patrí vôbec k tomu najlepšiemu v seriáli. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

George Harrison a celkově jeden velký odkaz na Beatles (obaly desek Meet the Beatles a Sgt Pepper, Yoko, koncert na střeše). Ovšem když hraje mladý Homer v jiném dílu rock ze Seattlu, je zábavnější.. ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jo, stáhli ji z prodeje, když si nějaký děcko vypíchlo vobě voči." "Barte, co jsem ti říkal? - Abych nemluvil jako špinavej, zarostlej zlatokop z minulého století." "Elvis Presley byl tlustej a mrtvej..." ()

Reklama

Reklama