Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se s Marge v restauraci ve stylu 50. let zúčastní taneční soutěže a vyhraje motorku Harley Davidson. A protože svou lásku k rychlému stroji nemůže skrývat, jezdí na motorce i do kostela. Spolu se svými přáteli založí motorkářský gang Pekelní satani, což se ale nelíbí stejnojmennému gangu ze sousedního města... (Česká televize)

Recenze (9)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Nemůžeš vypnout ten motor?" ,,Ticho, Marge! Motorka a já se snažíme usnout." • ,,Slíbils mi, že s košťaty skončíš!" ,,Vím, že se ti to nelíbí, ale tohle je Amerika!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z nejakého dôvodu mi pripadala vtipnejšia prvá polovica, kde Homer k motorke prišiel, učil sa na nej jazdiť a nakoniec sa stali nerozlučnou dvojkou. Tá druhá si robí srandu z motorkárskych gangov, čo je síce tiež vtipné, ale Homer je už trochu na vedľajšej koľaji a hlavný Hell´s Satan nemá takú charizmu. Všetko ale smeruje k záverečnému súboju... na motorky. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marge jako rukojmí je jedním z těch dílů, kdy je první polovina zajisté tou poutavější, o skvělé vtípky, které dnes v Simpsnech již tristně chybí, je ale postaráno i ve zbytku celé dvacetiminutovky. ()

Reklama

Reklama