Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel tanhle serie mě nebaví, i když Van Damme nevypadá tak špatně tak prostě jsem sotva vydržel koukat na tohle, naneštěstí to není tak extra špatné jako ostatní dva díly, které byly katastrofa, co bych ale pochválil je taková ta pohodová atmosféra a pár scén(třeba hned začátek se sundáním hlavy) ale jnak je to prostě Pyun jak ho znám. Nudný, špatný a šílený. Ale Van Damme na kříži je boží. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Alkoholik na baru, Kristýnka Ronaldo, výkonný hrobník, dítě v děloze, elektrický proud, splašená kobyla. Nikdo z nich nekope tak dobře, jak Jean-Claude Van Damme.. S ohledem na vynaložené prostředky ucházející postapo atmosféra (i díky hudbě K.Bassinsona), ale jakmile někdo otevře hubu, apokalypsa hlásí návrat. Naštěstí jde tady výhradně o akci, při níž pružný Belgičan v rámci kanálové gymnastiky klidně může položit na hlavu R.Moellera kabel, aniž by si toho on všiml a co je hlavní - hnán motivem pomsty ve finále dokope exkluzivního zabijáka pomněnkových kukadel, jehož hlasový projev při boji připomíná nářek nosorožce s vyhřezlými hemeroidy.. S nadšením dělané ultimátní béčko, které si není na škodu čas od času připomenout - především s ohledem na současnou "balkánskou" produkci ústředního kopáče. ()

Reklama

ImNotThere 

všechny recenze uživatele

Prototyp béčka, o které jsem náhodou zavadila, když jsem nešťastně zakopla o ovladač. Lituji toho, ale přepnout se nedalo. Ta trapnost na mě měla hypnotizující dopad. Ráda bych si jen tak pro legraci přečetla scénář, pokud někdo nějaký sesmolil. Těžko se to pozná, když za něco málo přes hodinu sledování slyšíte něco jako: 'Aaaaaaaaaaaa! Pohyb! Aaaaaaaaaaa! Sejměte ho!' ..... **motherfucker** ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Alber Pyun je sračkař první třídy a i když je Cyborg asi jeho nejlepší film, pořád to není nic víc než sračka. Velmi ehm "minimalistický" příběh, trapná režie, megashitovní hudba, naivní kulisy... No nevím, jestli měl Van Damme potřebu si takhle ničit pověst. Na druhou stranu je tam docela slušný zabiják, některé povedené kostýmy dají zavzpomínat na Mad Maxe 2 a závěrečný "epický" souboj se koná samozřejmě bez triček, v dešti a muž proti muži, tak jak to ma Jean-Claude rád a nezapomíná při tom ani na fanoušky, když háže svoje typické bojové ksichty. (Jo a vysvětlete mi prosím někdo, proč má sakra Van Damme pořád na hlavě tu šílenou bouli?) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +taková zvláštní atmosféra, kterou jinde neuvidíte, akce -ze začátku příšerný, vypadá to strašně než si zvyknete/// Trvalo hodně dlouho, než jsem si vzpomněl, že jsem to v dětství vlastně viděl. Připomněla mě to až scéna na kůlu. Ono se na to dá dívat i po letech, hlavně kvůli té akci, která je drsná, je jí hodně a má tzv. koule. Ale je to na hranici, za takových deset let to bude opravdu nekoukatelné. Rozhodně tu ale Van Damme dostane pořádně zabrat./// Celkem 50%/// ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • V úvodních titulcích se objevuje špatně uvedené jméno, herec Ralf Moeller je v nich uveden jako „Rolf“. (korbitch22)
  • Aby snímek získal rating "R", musely být výrazně zredukovány násilné scény. Odstraněny byly tak například záběry s řezáním krků během masakru ve vesnici. Odebrána byla také scéna, ve které Gibson Rickenbacker (Van Damme) zabije jednoho z protivníků, který pak v sestříhané verzi náhle zmizí. (Eldrick)
  • Albert Pyun plánoval obsadiť do hlavnej úlohy Chucka Norrisa, ale štúdio Cannon presadilo Jean-Claude Van Damma, v tom čase ešte úplne neznámeho herca. (beso74)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno