Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o triedu horsia ako jednotka ale hlavne je uplne ina. Postrada poriadnu zapletku a dej tvori len sled komedialnych scen, ktore pôsobia ako improvizacia. Aj ked je polovica z nich mimo, tak druha je dost zabavna. A vzhladom na ich vysoku kadenciu to staci na to, aby film nenudil. De Niro tu ma znova niekolko fantastickych exhibicii. Bohuzial parkrat to uz prepiskne a vyznie trapne. Kazdu chvilu skusa nieco ine a uz prilis nepripomina toho elegantneho mafiana z jednotky. Dokonca k jeho postave uz ani prilis nesedi legendarne: You, you, you are good, you. Zato sa miestami vytiahol Billy Crystal a uz nie je tak nudny ako minule. Z ostatnych postav zaziari uz len Joe Viterelli. Dvojka pôsobi ako pokracovanie, ktore nevie ktorou cestou sa ma vydať a tak skuša vsetko mozne, ale aspon neopakuje koncept jednotky. Za jedno pozretie to stale stoji. 5/10. ()

DonHUS 

všechny recenze uživatele

Jako každá dvojka se snaží Přeber si to znovu být víc vtipnější, víc akčnější. Vtipy tak jsou prvoplánovější a vulgárnější, ale nezachází do žádných extrémů. De Niro si svou roli užívá a už jen kvůli úvodu z vězení/blázince a scéně, kde si snaží najít práci, nemůžu dát horší hodnocení než jedničce. Ta mi přišla jako celkem fajn komedie na jedno zhlédnutí a dvojka se v tom nijak diametrálně neliší. ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je značne horšie ako jednička. A sám De Niro aj keď sa snažil zázraky robiť nedokáže. Zo začiatku je film vtipný, hlavne De Nirove príznaky zbláznenia stoja zato, ale postupne to upadá až do podpriemeru. Hlavne je film plný zbytočných a mätúcich scén, napr. načo tam tvorcovia miešali natáčanie seriálu Little Ceasar je mi záhodou. Totálne ma to nebavilo a nudilo...Začiatko dobrý, inak bieda...35% ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Film pripomína bežca na 400 m, ktorý nevie odhadnúť svoje sily. Má výborný štart, a v prvej tretine sa drží na čele, ale ako sa cieľ blíži, síl ubúda, tempo sa spomaľuje a nakoniec je rád, že dobehne aspoň predposledný. Prvých 20 minút sľubuje veľa, potom úroveň výrazne klesá a vyzerá to tak, ako keby nemali ani tvorcovia veľmi jasno v tom, o čom film má byť. Ešte že sa dá pozerať aspoň na hercov, ale to nie je bohviečo. A záver, ten už len dodáva útrpnú bodku za ďalším nie veľmi vydareným sequelom. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

"Co to bereš?" "Ginko Bilobu.Na pamět a už jsem zapomněl na co ještě." Jednička je lepší,ale i tohle si drží jakous takous úroveň,hlavně díky De Nirovi a Crystalovi,kteří si své role opět užívají se vší parádou.První asi čtvrthodinka je skvělá zábava,zbytek stopáže jsem se smál spíš sporadicky a přemíra genitálního humoru mi maličko vadila,stejně jako občas otravné neustále variování těch samých vtipů a pramalé využívání vedlejších postav.Více Lisy Kudrow či Joe Viterelliho by rozhodně neškodilo,právě tyhle zábavné figury často tvoří rozdíl mezi průměrnou a dobrou komedií.Tohle je tak na půli cesty,ale nenudil jsem se,což je nakonec ten nejdůležitější faktor.A lepší než Fotr je lotr je to stále. 65 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama