Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (415)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Přal sis, abyste byli manželé. O tom, že by tě měla milovat, nepadlo slovo." Fandím ňoumovi Elliotovi v Kolumbii, při západu slunce, při basketu, na banketu i v divadle, ale nemohu se zbavit pocitu, že kdyby se nesoustředil na nevšímavou Alison a trochu si zařádil se vstřícnou sexy ďáblicí, tak by udělal líp. Je to skvělý film, ale náhodou jsem zakopl o originál (Okouzlený, 1967) a tak musím jednu hvězdu schovat na horší časy. Když porovnám oba filmy, tak mne velmi potěšila postava svůdné ďáblice (mix myšlení původního ďábla a těla Chtíče), ale poněkud mne mrzí, že přání se zbytečně soustřeďují na materiálno, což originál zkusil jen jednou. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mě pokoušel zlákat ďábel v takovéto podobě, neváhal bych ani vteřinu a upsal bych se k čemukoliv. Elizabeth Hurleyová zastiňuje v tomhle filmu všechno - průměrný scénář s nevýraznými vtípky (až na pár výjimek) i své herecké kolegy, zejména Brendana Frasera v hlavní roli. Sex-appeal Hurleyové je tady doslova všepohlcující a v některých záběrech vypadala tak fantasticky, že jsem skoro nedýchal. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Zaprodal bych nejen svou duši, ale cokoliv a kohokoliv, kdyby mě sváděl ďábel v tak neuvěřitelně sladkém balení, jakým je (hlavně v některých scénách, jako v té ve škole) nadpozemsky svůdná, božská Elizabeth Hurleyové... Ach jo.... Jinak film spíš průměrný až lehce podprůměrný, ale z Elizabeth, která si svou roli viditělně užívá se prostě nedají spustit oči... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Is this heaven?" - "God, no!" --- No ty vole, takhle úchvatná ďáblice!! Elizabeth Hurley = absolutně neodolatelná tahounka celýho filmu. A to nejen top MILF sex-appealem, ale i sálající energií a charismatem. Fraser potom klidně může bejt jeden z největších slizounů all-time a moc to nevadí. Navíc některý přání se povedly: parodie vrcholovýho sportovce byla zvlášť super. Pohodová záležitost obecně. --- "You're an angel?!" - "Don't get too excited, just a halloween costume." ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Vtipná a chytrá komedie o tom, že není tak úplně jednoduché, vyznat se v tom, co vlastně chceme a co ne. A nemusí jít vždycky o přání, plněná samotným ďáblem. Brendanovy proměny mě moc pobavily, třeba ty, ve kterých se stal supercitlivým chlapcem nebo zase namakaným vygumovaným sportovcem, rozdávajícím "neotřelé" odpovědi novinářům po zápase. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Filmovanie prebiehalo od 24. januára do 18. apríla 2000 v Los Angeles County Arboretum & Botanic Garden, Olympic Auditorium, The Forum, Long Beach, Malibu, Santa Barbara v Kalifornii, Richmond Theatre, The Green, Richmond, Surrey, Veľká Británia, i v 20th Century Fox Studios v Los Angeles, Kalifornia. (Greenpeacak)
  • V úvode filmu je na Elliotovom (Brendan Fraser) stole pripnutý znak fiktívneho basketbalového klubu "Diablos", v ktorom neskôr aj pôsobí. (DJW)
  • Ve filmu má Elizabeth Hurley nad zadečkem vytetováno "666". (DruidKarel)

Reklama

Reklama