Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (415)

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Is this heaven?" - "God, no!" --- No ty vole, takhle úchvatná ďáblice!! Elizabeth Hurley = absolutně neodolatelná tahounka celýho filmu. A to nejen top MILF sex-appealem, ale i sálající energií a charismatem. Fraser potom klidně může bejt jeden z největších slizounů all-time a moc to nevadí. Navíc některý přání se povedly: parodie vrcholovýho sportovce byla zvlášť super. Pohodová záležitost obecně. --- "You're an angel?!" - "Don't get too excited, just a halloween costume." ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ďábel ( Elizabeth Hurley ) : Hele, puso. Nechci na tebe tlačit, ale pojď se už mrknout na tu smlouvičku........... Režiér Harold Ramis a producent Trevor Albert se rozhodli vytvořit remake jejich oblíbené Fausto-Mefistofelské legendy z roku 1967 a musím říci, že se jim to velice povedlo. Můj přístup k některým remakům se začíná trochu měnit. Pravda je však taková, že čím starší je předloha k novému filmu, tím je ramake lepší. Scénář : Harold Ramis, Peter Tolan a Larry Gelbart. Kamera : Bill Pope. Hudba : David Newman. Ve filmu mimo jiné zazní i Brendan Fraser s písní Dolphin Song - http://www.youtube.com/watch?v=AVflSn2MH_w CITÁT - Promiň, brouku. Musíš z toho být strašně znechucený. Snad bych ti to vynahradila............ ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Občasné dobré vtípky to nakonec ubilo svým hloupým dobrým koncem tak nenápaditým, že by se ďábel naštval, kdyby ten film viděl. Kdy už někdo konečně natočí film, kde by ďábel byl vykreslen na konci jako vítěz aspoň morálně? Ale svůj účel to splnilo a kromě spousty momentů nudnosti a jednotvárnosti mě to i pobavilo a navíc, při sledování filmu mě napadl skvělej námět na povídku, kvůli čemuž se to sledovat určitě vyplatilo. Takže díky, ďáble. (ještě taková malá poznámka k filmu, pořád sem nechápal, proč se nevykašle na Alison a nepozve na rande tu ďáblici?) ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Docela líbilo! Jen škoda, že se všechny proměny neodehrávaly v reálu, bylo by to pro mě zajímavější. Zrzek bezmezně dojatý zapadajícím sluncem ovšem neměl chybu, to je fakt. O sečtělém homosexuólovi ani nemluvím, výborný. No a umí si snad někdo představit Elizabeth Hurley bez šatů na ramínka a rozparku na stehni?? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ramis ma sice na konte lepsi komedie, ale stejne jsem se u tohohle paradne bavil. Jednoduchej princip, kdy ma Fraser sedm prani a vzdy hraje jinou postavu mu dal prostor, aby se poradne vyradil a vyuzil svuj komedialni talent na maximum a to se mu fakt podarilo, takze jednou hraje precitlivelyho noumu, podruhy tupyho basketbalistu a je uplne jedno, ze desne prehrava. Z ostatnich stoji za pozornost zatracene sexy Hurley. Proste jednoduchej, ale na maximum vyuzitej namet a perfektni herci v hlavnich rolich, takze ve vysledku paradni pohodova komedie. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Podle producenta Trevora Alberta patřila školní uniforma, ve které se objeví Ďábel, skutečně Elizabeth Hurleyové. (Terva)
  • Záběry ze začátku a konce filmu, které jsou z části zrychlené a z části v normálním čase, byly použity z dokumentu Baraka (1992). (Bakllazaan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno