Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (412)

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem koho to bol prozaický nápad, ale tento film mám púšťali v originálnom znení na hodinách angličtiny na gympli asi päťkrát a ja som z neho (okrem dementných, domyslených situácií a Elizabeth Hurley) nemal prakticky nič. Po opätovnom zhliadnutí s dabingom, keď som vlastne scény s Elliotovými nevydarenými želaniami poznal naspamäť, som z neho už taký zážitok nemal, čo je škoda. A to som pritom predtým nevidel ani originál. 65%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě by byl film asi i podprůměrný, příběh dost kolísá, některé věci tam jsou snad jen proto, aby měl film dostatečnou stopáž (prezident USA), ale díky Elizabeth Hurley, které nejen že jí to tu fakt sekne, svou roli zvládá naprosto parádně, a Brendanu Fraserovi, který i některé slabší věci ze scénáře tahá do ucházejících vod, se tady dost vyřádil a jeho jihoamerický narkobaron, zrzavý pihovatý cíťa či basketbalista a intelektuální homosexuál jsou prostě úchvatně zahrané role, tento film přesahuje průměr. Kolísavost tohoto filmu je až zarážející, opravdu zábavné scény se tu střídají s naprosto nudnými a suchými, v daných možnostech výborné herecké výkony s hodně slabými (Frances O'Connor je až otřesná a nevěřím jí ani nos mezi očima). Suma sumárum, je to zábavné komedie, z níž budete trochu rozpačití. Nelze hodnotit film jako celek, jen jednotlivé scény, které jsou buď hodně zábavné, nebo vůbec. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Fraser ve scénách s Elizabeth Hurley je těžce nepřesvědčivý, ale naopak jako narkobaron, nebo přecitlivělý hoch je skoro geniální. Poslouchat jeho španělštinu, to je požitek. Celkově vzato, je to průměrná komedie, ale některé nápady potěší. Např. ve scéně s basketbalistou, kde se parodují tisíckrát omletá klišé, která slýcháme při rozhovorech sportovních komentátorů s fotbalisty a jinými sportovci. A jen tak na okraj - není ten Hugh Grant blbej, že zahejbal někomu takovýmu, jako je Elizabeth Hurley? Já bejt na jeho místě.....:o)) ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Ten příběh je vlastně celkem zajímavý. První půlka je i celkem zábavná, ale jak se říká "opakovaný vtip není vtipem", a tak v druhé půlce celkem ztrácí na šťávě a závěr stojí už naprosto za nic. Možná, kdyby do hlavní role postavili nějakého "pořádného chlapa", mohlo to dopadnout jinak, takhle je to jen za 3*. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Citlivý, úspěšný, bohatý, šarmantní, patřičně vybavený - toť ženský mýtus ideálního muže, který pokud splňuje výše uvedené, tak je obvykle ženatý, nebo gay, nebo obojí.. To muži tak nároční nejsou a k naplnění ideálu jim evidentně stačí Alžběta H. v ďábelských převlečcích - nebudu si na nic hrát a přidávám se do řady.. Nemohu se zbavit dojmu, že vkusný bavič Ramis z toho mohl vytěžit mnohem víc a Fraser je už v podobných rolích dobrosrdečných ňoumů okoukaný, nicméně jeho rezavé alter ego přecitlivěle plačící při západu slunce mělo něco do sebe. Lima se tu podivuje, že Hugh Grant zahnul někomu takovému, jako je Liz Hurley - asi to bude tím, že na zadním sedadle auta odmítala dělat ústy to, co za 60 doláčů hravě zvládne šlápota s pysky koně Převalského.. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kde citlivý a něžný Elliot zpívá píseň o delfínech, je to ve skutečnosti režisér Harold Ramis, koho slyšíme hrát na kytaru. (Bakllazaan)
  • Elizabeth Hurley si v tomto filmu oblékne celkem 19 různých šatů. (Bakllazaan)

Reklama

Reklama