Epizody(26)
Explosive Situation (E01)
Fountain of Youth (E02)
Cybersoldier (E03)
You Can't Go Home Again (E04)
Ancient History (E05)
Soul of Evil (E16)
Deja Vu (E17)
Satellite Down (E18)
Space Walk (E19)
The Most Dangerous Prey (E20)
Points of Danger (E21)
Crack of Doom (E22)
Space Wars (E23)
Past Performance (E24)
A Time for Action: Part 1 (E25)
A Time for Action: Part 2 (E26)
Animovaný seriál o známé hračce. Neporazitelný a silný hrdina se snaží zachránit svět a zneškodňuje nepřátele. Jeho přátelé ho doprovázejí na cestách a pomáhají mu, aby lidstvo přežilo. (JayCZ)
:::::::::::::::::::::: Z nostalgie. Jako malý jsem to miloval !! ::::::::::::::::::::::: ()
neskutočná konina ()
Nebylo to nejhorší, ale kdyby na jiném programu dávali něco jiného tak nejspíše volím přepnutí. ()
Pan Man a jeho tým :D ()
75% - Bylo to hezký, hlavně, jak vždycky vymyslel, co kde s čim prokombí, prostě zábava... :) ()
squelá 3d akční pohádka. ()
Už nevím jak on to vždycky ten kreslenej panáček říká, ale mě se to líbí. Je to fakt sranda a ty jeho vymakaný věcičky. Takový nemá ani pán s povolením zabíjet... :DDD ()
Na přihlouplý animáč pro desetileté děti si animátoři s grafikou opravdu dali hodně práce. Pokud nejsem v sobotu ráno úplně mrtvý, nevynechám žádný díl (ale to je pouze vizuální stránka, to ostatní stojí za prd). ()
Jako malého mě na tom zaujala ta počítačová animace, která se skutečně povedla. Jinak to byla hloupost a z hlášky "Pane Mane" jsme si jako malí smrkáči dělali ve škole srandu ještě dlouho poté. ()
Když jsem byl malý, byl to můj nejoblíbenější animák. ()
Nejstupidnější animovaný seriál, který jsem kdy měl tu smůlu zhlédnout. ()
Jako malý jsem to žral - každý díl... ()
Jaké pětiletému mi to stačilo, dnešní hodnocení už bude horší. Strašlivý paskvil bez hlavy a paty, 1 hvězda. ()
Ekšn men! ()
Ach bože...to byl jedinej serial, kvuli kterýmu jsem si davala jako malá budíka, aby mi náhodou něco neuniklo :DD ()
Shlédnuto dílů: cca 10 Pokud by existoval pouze první díl a bylo by to jako krátkometrážní filmeček, dal bych 4*. Takto jsou to slabé 2*. ()
Vždycky se mi líbili hlavně ty trilobyti. ()
V té době ta animace na poli animovaných seriálu působila jako zjevení...Jinak béčkový seriál, který se svezl na dobovém hypu na Action Mana a bohapustá vykrádačka G. I. Joe. 2* ()
Příšerná kravina bez pořádného příběhu, kterou jsem jako malý naprosto zbožňoval ()
Jak my jsme to tehdy žrali... ()