Reklama

Reklama

Ichi the Killer

  • Japonsko Koroshiya 1 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sakra...nezůstal nikdo, kdo by mě zabil. Krví prosáklým příběhem japonského podsvětí nás provází bezohledný stroj na zabíjení Kakihara. Na cestě za svým osudem Ichim předkládá zívající blonďák Evropanům neortodoxní druhy násilí v duchu unikátní asijské cesty. Tento film opravdu není pro diváky se slabšími nervy nebo pro ty, kterým se z většího množství krve dělá nevolno. Režisér Miike své publikum rád šokuje - a ve svém oboru je mistr! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (273)

vandamator 

všechny recenze uživatele

Na tuhle brutalitu by měl člověk mít průkaz o duševním zdraví. Opravdu něco co jsem ještě neviděl a že jsem viděl hodně. Když se kloubí výborně natočený film a nelidská brutalita tak se zákonitě musí jednat o něco, co se málokdy vidí a Ichi je v tomhle směru opravdu jedinečný zážitek. ()

Vaculik 

všechny recenze uživatele

Šílenost. Režisérovi je naprosto u prdele, co si divák myslí, což je fajn, ale většinu to nejspíš pobouří. Tedy ve zkratce je to film pro určité procento diváků. Každopádně bych doporučil alespoň vidět půlku, když vás to bavit nebude, tak to prostě vypněte. ()

aronofsky 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pro tenhle film je výstižné slovní spojení explicitní násilí. Nevím sice co slovo "explicitní " znamená, ale nějak se mi tam hodí. Dějově je to celkem o ničem, ale myslím, že o děj tu moc ani nešlo. Film totiž stojí jen na jednom: ULTRANÁSILÍ! 70% ()

Kreveta.punk 

všechny recenze uživatele

Tyyvole, tak tohle je šíleně brutální, násilný, zvrácený, nechutný, ujetý, nereálný, ale zasraně vtipný a mě se to kurva líbilo :D Zkrátka prvotřídní šikmookej exploitation, kterej se s ničím nesere. Takže dámy a pánové, uřezat cecky a kliťáky, zavěsit na háky a šou může začít. ()

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Nic vám nebudu vyprávět. Tohle je povinnost vidět. Tak mrkejte. (Jako každá japonská ztřeštěnost to pochopitelně stojí za to!) ()

contreras 

všechny recenze uživatele

Asie je prostě lepší, než zbytek světa..Na každý pád má Ichi potenciál kultovního filmu, jako řada dalších děl Miikeho. Dívej se, poslouchej a hoň si péro.. tohle se totiž jen tak nevidí! ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Strašně mě to mrzí, že musím tomuhle filmu dát tak nízké hodnocení. Já jsem si opravdu myslel, že se mi Ichi the killer bude líbit a pln očekávání jsem do toho šel. Ale nakonec ten film, nějak moc nefunguje, tak jak jsem očekával. Nepotřebuji, aby měl film nějaký silný příběh(jsem člověk, kterému se líbí Tetsuo a Eraserhead), ale tady jsem ke konci ze sebe jen vyloudil" Eee?" Kam to celé vůbec směřovalo? A dokonce i gore mě potom štvalo a překáželo. a Stopáž už mi vůbec nesedla, možná kdyby to bylo o něco kratší, tak by se to dalo lépe strávit, ale takle jsem si už po hodině říkal ať už to skončí. Ale Kakiharu je ďábel sám. ()

Habansz 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si na tom a hlavně proč lidi chválej. Dialogy dementni, gore nebyl ani zdaleka takovej, jak je všude popisovanej a ještě měl naprosto otřesný efekty. Jak už někdo předemnou psal "pověst, jež ho předchází je zajímavější, než film sám". Ničím nešokuje, neznechutí, je to bez pardónu hovadina. A ne popcornova, ale taková ta, kdy si po hodině a půl řeknete, že jste to po těch 20 min fakt měli vypnout, ale když už zbývá posledních stejně hroznejch 30minut, tak to už dáte. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Místy až absurdně nechutná a krvavá záležitost s velmi zvláštním zabijákem. Spíš jako slepenec mnoha scének, než jako jednolitý film. Jeden z těch filmů, u kterých nevíte, jestli se vám vlastně líbil nebo ne. ()

Roper 

všechny recenze uživatele

film, ktory si zasluzi hodnotenie bud 0, alebo 100 percent, nic medzi tym nie. Dovod je prosty; jedna sa o film, ktory je tak surovy, ze malokto ma zaludok dopozerat ho do konca. Dejova linia je relativne jednoducha...: Ichi, introvert, vychovavany k tomu, aby zabijal ludi likviduje vsetko a vsetkych, ktory mu pridu do cesty. Navonok posobi ako slusny, hanblivy chlapec, ale jedna sa o psychopata enormnych rozmerov, ktoreho vycinanie nema na filmovom platne silnu konkurenciu. Jeho "konkurent" Kakihara je clovek, tiez psychopat, ktoreho vzrusuje nasilie a jeho najvacsim snom je zomriet Ichiho rukou... Cely film ma sexualno nekrofilny podton v podobe Ichiho, ktoreho vzrusuju mrtve tela, rozsekane na kusy... Scena, v ktorej nahy chlap visi zaveseny 4 hakmi na kozu, Kakihara mu prepichuje tvar ihlicou a leje vriaci olej na chrbat, na hlavu... nema vo filme obdobu, jedna z najnechutnejsich snen vobec... Filmy, ako Salo, ci Kanibali sa mozu skovat... ;-) Tento film bol nechutnostny zazitok, davam 100 ;-) ()

sa.r.da odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se rádi pozastavujete nad omezeností a zvrhlostí lidské fantazie co se týče porcování a zohavování lidského těla možná vás tento film uspokojí... Mě tato krvavá, nechutná řežba bez děje připravila o 2 hodiny života...škoda... ()

doginko 

všechny recenze uživatele

AAAAA sado-maso,total úlet,total brutal...TOTAL..neskutočné veci točia títo japonci...akí sú malí takí sú šialení. ()

jeni013 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu se dívám na recenze, než svou přítelkyni pozvu do kina!!! Ale já jsem se bavil královsky (8-O ()

Astu. 

všechny recenze uživatele

Vrcholné dílo Japonské postmoderny. Ani mě tak nezaujala přemíra násilí, jako spíš vztah k bolesti a především zobrazení dominance nad druhým člověkem. Napoprvé úchylná zábava, napodruhé genialita. Doporučuje deset masochistů z deseti. ()

Nikolak 

všechny recenze uživatele

Film bych doporučil především těm, kteří se o sobě domnívají, že mají vyřešenu otázku násilí. Dále těm, kteří si připustili, že otázku násilí vyřešenou nemají. Ostatním bych doporučoval, aby začali přemýšlet nad tím, zda mají vyřešenu otázku násilí. //// Některé scény se mi dostaly pod kůži jak Kakahirovy háky. Poté, co jsem Ichiho zahlédl opravdu náhodou a dost pozdě v noci, jsem si ten film promítl v hlavě několikrát během let a po jeho vydání v Levných knihách jsem si ho pustil už jen pro pocit uspokojení, že mu rozumím. Jen jsem měl dojem, že tam některé scény chybějí. Buď jsem původně viděl japonskou a pak ořezanou (opst, to zní nevhodně) evropskou edici, anebo ve mně Ichi the Killer spustil neřízenou představivost směrem k ... násilí. ;) ()

klobasa 

všechny recenze uživatele

Dobrej maglajz.Takashi si nebere servítky.Násilí na ženách bežná věc a celkově je to takové divoké.Hlavně nekoukat na cenzurovanou verzi,která před časem vyšla v Levných knihách.Co jiného dodat.Vostrý dílko!!! ()

Reklama

Reklama