Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Lepší? - v žádném případě, Odvážnější? - jak se to vezme a Blonďatější? Tak to na stoprocent, pokud vezmeme jako fakt to, že mají být blondýnky opravdu neskutečně dementní postavičky. Ale na druhou stranu já bych toto zprození čehosi tas až tak nezatracovala - a ta její čtyřprocentní krysa - pardon pes - no odpad si myslím zaslouží jiné hovadinky. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Pokud jedničku prohlásíme za lehce slaboduchou, ale koukatelnou, dvojka je jedním slovem pitomá. Jsem ochotna nechat se ve slabé chvilce přesvědčit, že i děvče se srdíčky na botách a opeřenou propiskou může v jistém vesmíru dosáhnout diplomu na Harvardu, zuřivý boj za osvobození čivaví rodinky je ale jízdenkou k hyperglykémii. Hrdinka pravidelně střídá zářivou cílevědomost s fňukáním a začíná být otravná, děj dovede předvídat na kilometr dopředu i hluchoněmý slepec a ten teplej pes mi šel pěkně na nervy. ()

Reklama

Greg 

všechny recenze uživatele

“Snaps for Congresswoman Hauser!“ Tak to ne, celou dobu jsem vlastně jen přemýšlel, nad tím, proč se tomu Reese upsala. Protože vlastně ona je jediný důvod, proč jsem se film vůbec dodíval až do konce. Jinak je celý film dost hloupý, bez většího náznaku nějakého vtipu, s absolutně předvídatelným scénářem plným klišé a také s hloupými a divně jednajícími vedlejšími postavami. Aby té kritiky náhodou nebylo málo – už tak k dost nepovedenému filmu vybrali tvůrci otravné popové písničky, že ještě více zkazili výsledný dojem z filmu. Nevím, co bych na filmu pochválil – snad jenom krásnou Reese, která roli blonďaté právničky hraje s velkým přehledem. Je mi líto, že musím tak kritizovat film s mou nejoblíbenější herečkou, ale pravdou zůstává, že nikdo není ve výběru filmů dokonalý. Jedna hvězdička za Reese a ta druhá…vlastně ani nevím za co. Myslím, že na tento film už se podruhé dívat nemusím, to si radši pustím první díl. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Zde přichází druhý díl a je naprosto jiný a ještě působivější v tom bohatším stylu a smysluplnější náplni. JE to již véce o přátelství, o tom, že žena jako blondýnka působí ve světě mužů a dělá zákony, protože má odvahu a dobrou karmu, tedy ví co s ní dělat. Tento film se mi líbil jako dokument možnosti a odvahy ženy, která si stojí za svým a je jí jedno co si o ní říkají lidé, kteří jsou odvahou a svými vnitřními schopnosti pod ní. Nemohu než hodnotit kladně. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Pokud diváctvo nepochopilo, že je to parádně přehnaná parodie na všechny a na vše je to smutné. Je vidět, že pokud se najde solidní řečník-ukecá a utáhne na vařené nudli kohokoliv. Je však třeba mluvit na lidi jejich jazykem a šlápnout na kuří oko :) Viz konec, kde si komory čtou pochvaly z poháru :)) No je mi vás líto-já se skvěle bavila ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • V úvodní scéně s fotoalbem je na fotce malé Elle Woodsové (Reese Witherspoon) s jejím pejskem Bruiserem ve skutečnosti Bruiserova trenérka. (HappySmile)
  • Producent David Nicksay si zahrál jednoho z kongresmanů, které Elle (Reese Witherspoon) žádá, aby podepsali petici na propuštění pokusných zvířat. (HappySmile)

Reklama

Reklama