Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zimomriavkový pocit je späť... Po slabšej trojke nám dorazila očakávaná štvrtá séria. Priniesla so sebou nové postavy ako úžasný Eddie, Johnatanov kamarát a aj nový záporák, z ktorého mi stoja chlpy. Trochu mi vadia scénky kde je El šikanovaná (pretože mi to pripomína klasické americké školské klišé - je tu jedna populárna dievčina, ktorá znepríjemňuje život tej menej populárnej dievčine), vadia mi ešte basketbalové scény, kde opäť naše staré známe klišé (kapitán týmu chodí si hlavnou roztlieskavačkou). Ale tak napriek tomu že zväčšia prvé časti bývajú n nič, tak mňa prvá časť zaujala. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dalšího pokračování jsem měl samozřejmě obavy. Řekl bych oprávněně, neboť Netflix v poslední době zmrví na co jen sáhne. Naštěstí se zatím zdá, že seriál stále neopustilo někdejší kouzlo a drží si poměrně vysokou úroveň. I když byl úvod tak trochu zdlouhavý, nevím jak vy, ale já opětovné seznámení s hlavními představiteli rozhodně potřeboval. Proto je skvělé, že se dílo může i nadále pyšnit velice poutavým způsobem vyprávění, což se obzvláště v těchto nezáživnějších částech skutečně hodí. Takto zdařilý úvod série mne nakonec nasměroval k té čtvrté hvězdě, neboť ačkoli první epizoda nebyla nijak zvlášť nabitá, uteklo to jako voda a už se nemohu dočkat přídavku. Kvalitu následně potvrzují i překvapivě dobré hororové prvky. Tak snad ani ten zbytek nebude k zahození. 79% PS: Všechnu tu teatrálnost ohledně průběhu basketu a D&D si mohli odpustit a považuji průběh obou zápasů za nejslabší část epizody. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to opět dobrý mindfuck, jen s tím rozdílem, že u prvních tří sérií jsem si musela čistit čakry po třech po sobě sjetých dílech (na jeden zátah jsem nebyla schopná víc dát). Po prvním díle nové série to vypadá, že si čakry budu čistit po každém díle :-)  Od poslední vyšlé série uběhla strašně dlouhá doba, herci mezitím vyrostli. Konexe a dějové linky se mi postupně vybavují. Těším se na Toma Wlaschihu - ten je vždy potěšením na obrazovce, i na place, a i na Dacre Montgomeryho,  i když jeho intenzivní postavu skvěle vynahrazuje od prvního dílu Joseph Quinn. No.... jsem zvědavá, ale nejspíš se na to budu dívat jako na herecký studijní materiál. ()

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu pomalý a nudný rozjezd, který byl na můj vkus zbytečně moc dlouhej. Spíše se jednalo o připomenutí mladých hrdinů, kteří nám trochu povyrostli, a o představení jejich problémů v životě středoškoláka dle ohrané šablonky, která se nachází ve většině podobných filmů. Za mě sice trochu nůďo, ale věřím, že v dalších dílech se dostaneme už k pořádnému ději. Atmosféra a hudba osmdesátek se mi jinak moc líbí a scénka s DnD mě pohladila po duši. Za mě lepší 3* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nejlepší jsou prequel a závěr epizody. Jinak jsem měl pocit déjà vu, jako bych se přenesl na úplný začátek. Já chápu, že šikana je nekončící problém, ale už zase? Je to ubíjející a laciné, jako by se postavy bez toho nedokázaly pořádně postavit na nohy. A když osmdesátá léta, tak válení se po stropě! Ovšem ona bytost mi více než Freddyho připomněla Hellraisera. Hudba fajn, nejvíce potěšila Kate Bushová s Running Up That Hill. Celkově spíše zklamání, ale po zkušenostech z minula tomu dám šanci. Sakra, El, koukej se sebrat! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama