Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po deseti letech od svatby je Alicja rozvedená, Tomasz má novou partnerku a těší se s ní na dítě, zatímco na svého syna Kubu, kterého má s Alicjou, zapomíná - i platit alimenty. Alicja má dvě zaměstnání, peče dorty pro restauraci a dělá uklízečku v hotelu. Právě tam se přichomýtne k workshopu, který pořádá Sonia pro dívky, chtivé se provdat za milionáře. Sonia uzavře sázku, že dokáže výhodně provdat i uklízečku. Oblékne Alicji do luxusních šatů z butiku (které druhého dne vrátí) a zavede ji nejprve na pohřeb manželky milionáře Eryka, a pak na charitativní večírek zbohatlíků, kde se zalíbí nesympatickému superboháči Miturovi, výrobci frankfurtských párků. Toho Alicja brzy odmrští, protože se zamiluje do Adama... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vyčerpávajúci komentár Aljaka je nadmieru trefný. Je to naozaj čistá blbina evitovského charakteru, na rozdiel od našich filmov tu však Poliaci vedia aspoň hrať a neprznia film samoúčelnou nahotou. Samozrejme celá tá myšlienka, že muži sú zlí a ženy sa majú hnať len za milionármi, na charaktere nezáleží, je chorá od podstaty. Nanešťastie tu v rámci libtardskej morálky nesmie chýbať aspoň jeden akože dobrý muž a ten musí byť zákonite buzík, ktorý nehovorí o ničom len o trojkách a podobných nechutnostiach. Celkovo asi najplytkejší poľský film, aký som kedy videl. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Takovéto romantickoidní filmy nepatří až tak mezi ty, které bych vydržel až na pár výjimek do konce a to tím spíše pokud jsou americké. Opět až na pár výjimek. Ale právě kdyby to byl americký slaďák tak by byl asi za 2*, prostě jsem evropan a ta americká uječenost tu přeci jen nebyla tak znát, takže zaokrouhluji na 3*. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že pán režisér F. Zylber chcel spíš pobaviť diváka a poskytnúť mu nenáročnú a predvídateľnú komédiu, ktorá ho po ťažkom dni vypne. Podľa toho výsledku je však istý, že by to išlo spraviť aj trochu inak a hlavne viac kultivovane. Spôsob akým na kurze učia slečny ako vybrať „správneho manžela“ totiž u viacerých môže vybiť poistku. (Nefunguje to ani v tejto podobe a ani opačne.) Ostatné zložky príbehu sú klasické a bez prekvapenia. Záver taký nemastný a bez väčšej fantázii. Małgorzata Socha je však stále vo skvelej kondičke. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, hloupoučká romantická záležitost z pera našich polských sousedů. Není to vyloženě nekoukatelná kravina, jen vleklá, fantastická, přeromantizovaná a nudná vatová výplň, vhodná tak k žehlení. Podobně jako nekonečné telenovely bez hlubšího smyslu, kdy divákův mozek jede s bídou tak na dvacet procent. Stejně bych pak ohodnotil i celý film. 20% ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jak sbalit milionáře se vás snaží přesvědčit, že všichni muži s pohádkovým kontem čekají jako přezrálé hrušky na nějakou tu zlatokopku z Nemanic, jen aby jí mohli nabídnout zásnubní prstýnek. Ani ten sex k tomu nemusí proběhnout, prstýnky se rozdávají už na druhé schůzce. :-) Naše hrdinka ale samozřejmě není zlatokopka, jenom s ní cloumají hormony, jinak ale ví, co chce. Co dodat? Romantické to fakt není, následováníhodné už vůbec, Ztracený čas. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa nakrúcal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama