Reklama

Reklama

Ženská pomsta

Trailer
Česko, 2020, 88 min

Režie:

Dušan Rapoš

Kamera:

David Ployhar

Hudba:

Lešek Wronka

Hrají:

Mahulena Bočanová, Robert Jašków, Eva Vejmělková, Miroslav Etzler, Jana Paulová, Petr Rychlý, Jakub Kohák, Jiří Ployhar ml., Dana Morávková, Pavel Zedníček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Na skupinové psychoterapii se setkají tři ženy zralého věku. Liší se sice profesí i povahově, ale mají stejný problém, který se snaží řešit v rámci psychoterapie. Jejich deprese a trápení mají společného jmenovatele: nevěru manželů, kterým obětovaly desítky, často i nelehkých, let společného života. Spontánně je to sblíží a rozhodnou se, že lepší než drahé sezení u psychoterapeuta, bude pomsta. S tou si vzájemně pomůžou. Pro své nevěrné manžely připraví skutečné peklo na zemi. Film je úsměvným pohledem na mužskou krizi středního věku a oslavou ženské solidarity. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Hanka_M odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně špatní herci v hodně zbytečném filmu. Nechápu, proč Dušan Rapoš trávil dva roky nad něčím, z čeho nakonec ustříhal brak s názvem Ženská pomsta. Úplně trapný Zedníček a Mišík v epizodních rolích, příšerná Vondráčková s ostravským Rudou i Dana Morávková. Film bez jakéhokoliv vkusu, soudnosti a rozumu s otřesnou hudbu plný amatérské filmařiny a herectví. Snímek, který absolutně nepatří na trh, maximálně tak na TV Barrandov. Ale to fakt vážně. Místy to dokonce připomíná filmy Evy Toulové a Tomáše Magnuska. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bojové Vozidlo Pěchoty rozjíždí napadrť ostatky svých partnerských omylů. Někde od scény s oplzlým hasičem jsem nabyl dojmu, že pomoc potřebují především tvůrci této trapňoučké taškařice, protože buď jim někdo ošklivě ublížil, a nebo trpí bludy, že by mohli vytvořit něco zábavného, co není úplně na hlavu. Poslední scéna měla končit tak, že terapeut Kohák skočí pod autobus. Já bych ho pochopil.. ()

Reklama

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Upozornenie pre divákov, ktorí sa ešte nestretli s filmami Dušana Rapoša: Tento film spôsobuje nevratné poškodenie mozgu, deformáciu psychiky a malígne organické zmeny na pokožke. Pre tých, čo už videli nejaký jeho film: Hrozí akútna nauzea a morálna kocovina. A divákom, ktorým sa tento film páčil, sa odporúča vyhľadať rýchlu lekársku pomoc. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou hloupý filmy, tragický, pitomý, hloupý, trapný filmy...a pak tu je Ženská pomsta. Trojice totálních dylin se rozhodne zničit životy svých totálně dementních manželů, kteří mají milenky (a ti zase milence atp.). Je to totálně uhozený, totálně nechutný a totálně nudný. Etzler přede všemi fakt vyniká a scénu, kdy volá svý milence, kterou zrovna někdo klátí a sám si říká o nějakou tu odměnu a že má bebí, se mi z hlavy jen tak nedostane. Jestli je Casting na lásku nejhorší český film, je Ženská pomsta těsně nad ním. Zrůdnost... ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem si to stejně pustil jen kvůli mé první filmové lásce Evičce Vejmělkové, které to i po padesátce moc sluší. O to víc mi je líto, co vymysleli s manželem, kterýmu zmizel um někde v polovině devadesátek, za nepodařený blábol ze života. O pomstě žen na svých vlivných a zaopatřených hovad bez špetky lidskosti, o kterých to zjistili asi až po 30letech manželství žíjící v přepychu. Jojo takový je ten náš zahnilý, kýčovitý rybníček v českých luzích a hájích s reklamou na prvním leknínu. Mimoch. pan Kohák tam byl vlastně proč? 10%pro Evičku.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Při natáčení Jana Paulová spadla z koně a musela na pozorování do třinecké nemocnice. (SONY_)
  • Závěrečná scéna se měla odehrávat u moře. Mělo se točit buď v Turecku nebo v Egyptě. Ale kvůli zákazu cestování se štáb neplánovaně musel přesunout do Čeladné v Beskydech. (SONY_)

Reklama

Reklama