Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné podívané je početná rodina Karafiátových, která se v nastupujících tržních podmínkách rozhodne zanechat dosavadního způsobu obživy (kradení smutečních věnců a jejich přetváření v umně vázané kytice) a začít podnikat. Světlo světa tak spatří svérázná cestovní kancelář Český ráj, postavená na geniálním nápadu nevozit chudé české turisty do zahraničí, ale naopak, bohaté cizince do Čech. Díky svérázné reklamní kampani se skutečně podaří v Paříži obsadit autobus pestrou směsicí Francouzů a vyrazit. Tím však podnikatelské starosti Karafiátových teprve začínají. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Hollywoodman

Hollywoodman (hodnocení, recenze)

Já nevím proč, ale taky se mi tato porevoluční komedie líbila.Jo,je to pravda,že už to není takový, jak to v předrevolučních Českých komedií bývalo, ale hodnotím to jako nejlepší Českou porevoluční komedii.Protože si vážně takové hodnocení nezaslouží. Snad stokrát lepší než třeba takový Kameňák 3?Ne?!?

TheHelper

TheHelper (hodnocení, recenze)

Možná nejsem zas takovej odborník, ale mně to přijde jako fajn komedie a při každém shlédnutí se bavím. Vtipné mi to přijde. 4 hvězdy.

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Tak toto je typický představitel porevoluční tvorby, hrůza a děs především ze scénáristického hlediska. Postavy jsou hloupé až pitomé, jejich chování nepřirozené, děj vratký a postavený na snaze o vtip za každou cenu. Herecké výkony, patrně z přemíry snaživosti, na úrovni Josefa Aloise Náhlovského. Celým filmem se nese duch alá Zdeněk Troška, ovšem kvality předrevolučních slunce seno tento produkt nedosahuje ani náznakem.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Dementni rodina co zkousi podnikat v cest.ruchu, pokus o komedii ktery nevysel.Nevim, ale nazvat tento film srackou je snad malo...Uz nikdy vice

choze

choze (hodnocení, recenze)

Pohodová komedie, na Slunce seno se samozřejmě nechytá, ale má něco do sebe. Silné morální poselství beru výjimečně jako plus.

ness

ness (hodnocení, recenze)

asi jsem tu jediná, která tomuto filmu dává takovéto hodnocení, ale v mém dětství tento film patřil k těm nejoblíbenějším...možná jsem dodnes ovlivněna mým nadšením v 8 letech, ale nemůžu si pomoci. Helenka v každém filmu zářila jako perla - od začátku, až po trapnej kameňák

kwoky

kwoky (hodnocení, recenze)

Mnohokrát jsem se u této komedie zasmál. A od plic. Proto hodnotím, tak jak hodnotím.

Jarda abbe

Jarda abbe (hodnocení, recenze)

Jeden z porevolučních filmařských pokusů,nemá to hlavu ani patu.Je to jasnej palec dolu. :-(

Reklama

Reklama