Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jedné noci tajemná postava přichází k nemocnici a do babyboxu ukládá narozené dítě. A i když se to na první pohled nezdá, právě tato událost zamíchá osudy několika rodin v jednom slovenském maloměstě – Adrián (M. Geišberg) a Nina Kalmanovi (K. Šafaříková) pracují jako projektanti a architekti ve firmě Ninina otce a již dlouho se neúspěšně snaží počít dítě. Ale po takové době se jako jediné východisko pro ně jeví pouze adopce. V rodině Važanových je otec Michal (A. Bárta) již několik měsíců pracovně v Rusku a matka Kristína (S. Norisová) zůstala sama na výchovu syna a nezvladatelné dcery. Kromě této zátěže se však musí vyrovnávat i s tíhou tajemství, o kterém nikdo nemá ani tušení. Nakonec v páru Fialových panuje nedůvěra a napětí, pramenící z toho, že Peter (M. Mitaš) před manželkou Martou (A. Karnasová) tají své gamblerství a dluhy, kvůli kterým je ochoten riskovat i stavařský byznys s Michalem a namočit se do věcí z nichž nemusí být návratu. Jeho žena jej však v první řadě podezírá z nevěry. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (4)

Hnízdo (2020) 

Jsem z toho paf! Žena ve mně se dere na povrch a já jen doufám, že příště nezatouží po Ordinaci v růžové zahradě. Uf, tohle byla jízda. Asi nikdy jsem ještě nekoukal na tento typ seriálu a asi už ani nechci. Mám pocit, že jsem se právě dodíval na to nejlepší (na světě), s čím se v tomto žánru můžu setkat. ()

Epizoda 2 (2020) (E02) 

Má to NEPOCHOPITELNÝCH! (ano, opravdu to nechápu) 79 procent. Z prvních dvou dílů bych rozhodně sešmikal jeden. A protože se obávám, že se tady takhle šlape voda i zbylých deset hodin, tak od toho dávám ruce pryč a poohlídnu se po něčem, co tady bude mít pro mě za mě 50 procent, ale bude to trochu tepat. ()

Epizoda 4 (2020) (E04) 

Nikdy neříkej nikdy. Po druhým díle jsem od toho chtěl zdrhnout, ale nedalo mi to, chci přijít na tajemství těch bezmála 80-ti procent. A už do něj asi pomalu pronikám. Možná to nebude až tak dobře napsaný, ale zrežírovaný je to náramně! To přebírání chlapečka- to bylo velký. ()

Epizoda 9 (2020) (E09) 

Tenhle seroš je fakt vynikající! Chtěl jsem mazat svoje předchozí komenty, ale nechám je tady- prostě jsem se k tomu nadšení prokoukal. Nepřišlo to hned, svoji roli v tom jistě sehrála i skepse- při vší úctě jsem prostě nevěřil, že by Slováci zčistajasna vystřihli něco až tak dobrýho. ()

Reklama

Reklama