Reklama

Reklama

Do života uzavřené zámožné rodiny vstupuje masér z východu. Navzdory bohatství z nich vyzařuje vnitřní smutek a žal. Mysteriózní návštěvník má dar, jeho ruce léčí a jeho oči pronikají do duší osamělých žen. Jeho ruský přízvuk zní jako píseň minulosti, klidná melodie jejich dětství, kdy byl svět bezpečnějším místem. Zhenia, protože tak se jmenuje, mění jejich životy. (Film Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (23)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Zenia je ukrainský prisťahovalec s nadprirodzenými schopnosťami, ktorý sa živý masýrovaním pracháčov v jednej milionárskej štvrti. Všetci ho poznajú, všetci sa mu zdôverujú a všetci ho majú radi. Výborná mysticko ezoterická záležitosť so zaujímavými postavičkami. Duo Szumowska - Englert dnes zabodovali u mňa na plné gule! Miestami to bolo tajomné, ako chlapík od Jarmuscha, ktorý žral odkazy napísané na papieriku a zapíjal ich malým pressom. P.S. Potešila ma účasť Weroniky Rosati, ktorú som len toť, pred pár dňami, pozeral v seriály Pitbull, kde hrala takú Barbinu menom Dzemma, a ktorú som dovtedy nepoznal. 100% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jako asi nejspíš většina diváků, ani já jsem tento film příliš nepochopila, ale ráda jsem se nechala unášet podmanivou hudbou a příjemně zasněnou atmosférou na vlnách éterična. V souvislosti s tím musím hodně vychválit úžasnou kameru Michała Englerta. Akorát je velká škoda, že se všechna tahle krása trochu tloukla se sterilním světem zbohatlíků za závorou. (65%) ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jsem měla chvíli pocit zhybnotinovasti, což se mně stává málokdy. Rozhodně to není film pro širokou veřejnost, ale kdo má rád pomalu plynoucí atmosférickou, mysteriozní až éterickou podobu tohoto snímku, jděte do toho. Navíc jsem měla ze zbohatlického, sterilně působícího prostředí téměř husinu po těle. Kdybych tam měla bydlet, tak by mně museli hodně namastit kapsu. Alec Utgoff byl perfektní volbou pro tuto roli. I on působil téměř snově, ale fyzičku měl dobrou:) ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nikdy neudrží tón ani myšlenku, a tak to neustále musí uhýbat k líné legraci z tragikomických karikatur předměstských zbohatlíků, co jsou prázdní, ale baží po smyslu a "duchovnu". To v sobě ale ještě má nějaký příslib, druhá polovina už je ale jen nesnesitelné pásmo rádoby atmosférických výjevů, které působí jako bezradné nadhazování pitchingových ohraničených nápadů. Maloměstskou rutinu s drcením větví a halloweenskými průvody tak střídají příšerně repetitivní snové vize, na které naváže baletní číslo. Proč, proboha, když v tom není žádná poetika ani takt? Ukončit to pak titulkem, který to zničehonic zarámuje do klimatického apelu, jsem chtěl považovat za důsledné zparodování předchozích tvůrčích postupů, asi to tak ale míněno nebylo. Vlastně je to ten nejhorší typ filmu, protože se v něm tvůrčí nemohoucnost tak strasně snaží skrýt, až se změní v nabubřelost. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama