Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nahlédněte do zákulisí natáčení nové české pohádky Princezna zakletá v čase... (TV Prima)

Recenze (6)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Natočit dokument byl super nápad, člověk má pak k filmu vztah, ještě než ho uvidí 🙂. Vypadá to na lidi s dobrým úmyslem, držím palce! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Film o filmu roztažený do zbytečně dlouhé stopáže. Na dokumentu je ale vidět, že se při natáčení první Zakleté princezny sešla příjemná parta lidí nadšených do práce na hezkém projektu :). ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pomerne vyčerpávajúci "making of" seriál, ktorá podľa mňa až príliš detailne rozoberá jednotlivé aspekty prípravy tejto zaujímavej rozprávky. Divák síce nakukne do zákulisia a celkom si to aj užije, ale často je tam dosť opakovaných záberov, ktoré už časom lezú na nervy. Takže taká priemerná prkotinka. ** Druhá séria je prakticky o tom istom. 60 % ()

kjama 

všechny recenze uživatele

Z této pohádky jsem nesmírně nadšená a jsem moc ráda, že vznikl i tento pětidílný pohled do zákulisí natáčení. Dokument je rozdělen do pěti logických celků (Lokace/Kaskadéři, kostýmy, make-up/Scénář, honoráře, smlouvy/Casting, pojištění/Postprodukce). Celé je to natočeno zábavnou formou a může být takovým prvním setkáním s filmem pro dospívajícího, který by se mu chtěl v budoucnu věnovat. Dokonce i já, s dlouholetou kariérou jinde, jsem dostala podobné choutky. Ta přitažlivost však možná pochází spíš z té party, co se tam sešla, tam si nejdete pro humor daleko. Je vidět, že je ta práce vážně bavila a spíš než kolegové to byli přátelé. Díky! ()

Reklama

Reklama