Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

"Lidé jsou rúzní, povetšinou hovada." - Švejk. Chlapec mal veľkú pravdu ... no nie vždy sa takí rodia, stávajú sa nimi na základe viacerých podnetov. Typickým príkladom je Gil Renard. V živote prišiel o všetko, ale lásku k basebalu mu nevezme nikto. Nikto !!! Celý film si ukradol pre seba Robo de Niro a to s akou zarputilosťou dokáže ísť aj cez mŕtvoly, len aby vo falošnom domnení pomohol hráčovi, ktorého FANATIC-ky zbožňuje je postupne stále desivejšie. Jediné čo od neho očakáva je aspoň trochu vďačnosti. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Fanatik len zbytočne kazí Scottovu filmografiu, no zároveň dáva lepšie vyniknúť jeho najlepším dielam ako Nepriateľ štátu, Pravdivá romanca, Posledný skaut. De Nira mám rád, ale aj on bol vo filme len priemerný, takisto aj Wesley Snipes. Film je nezáživný, zúfalo mu chýba akcia a k tomu je aj pomerne dlhé. Rozhodne Scottov najslabší film. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Znám jenom několik málo herců, který dokážou utáhnout celej film od začátku do konce a dostat ho svym výkonem na vyšší level. A mezi takový herce patří rozhodně Robert De Niro. Sice třeba ve srovnání s Taxikářem tady hrál tak na půl plynu, ale na film to bohatě stačilo. Wesley Snipes měl tehdy taky zrovna nějaký lepší období, takže odehrál svou roli celkem se ctí. Trochu mě zklamalo, že moji oblíbenci Richard Riehle a John Carroll Lynch se ve filmu ukázali dohromady asi tak na 10 vteřin. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pribeh neni jakkoliv unikatni, ale pod taktovkou rezijniho genia (Tony Scott), dobre kamery a tvrdeho hudebniho doprovodu se fanaticky Gil (Robert De Niro) dostava cim dal blize velkemu hraci baseballu a svemu idolu Bobby Rayburn az....Zaver se zbytecne natahuje, coz je nejvetsi problem kontinuality jinak svizneho filmu. 65% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kedysi ma to veľmi bavilo a keď aj dnes porovnám s pokusom film prerobiť s Travoltom, tak získava táto verzia ešte viac na cene. A nevadí ani kriminálnik Snipes, remeselný kumšt De Nira to všetko skvele ťahá. Film je atmosférický, emotívny a reálny s psychologickou hĺbkou. Majster v hraní na psychopatov či maniakov bol Jack Nicholson, ale De Niro sa mu tu v pohode vyrovnal. Film o sklamanom psychopatovi. Niečo, ako Matovič po septembri 2023. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama