Reklama

Reklama

Banda na výletě

  • Česko National Lampoon´s a výlet maturantů (více)

Maturanti Reggie a Dag přijedou pozdě do školy a srazí stožár na auto ředitele Mosse. Jdou do posluchárny, kde probíhá přednáška o škodlivosti drog. Dag a Reggie zmírají nudou, a tak pustí kazetu oblíbené skupiny. Škola se začne dobře bavit. Ředitel se rozzuří a nechá všechny po škole s tím, že musejí napsat dopis prezidentovi. Téma: Jak bych změnil školský systém. Jediná Lisa dopis napíše a jménem třídy ho odešle. Prezident se rozhodne studenty pozvat k sobě, aby promluvili na podporu jeho reformních zákonů. Pošle do školy senátora Lermana, aby studenty přivezl. Ten radostně souhlasí. Je totiž prezidentův rival a v setkání s maturanty vidí příležitost, jak hlavu státu znemožnit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle naprostej vrchol všech těch tzv. teen komedií. Kdybych to měl nějak jednoduše popsat, tak je to taková kombinace filmů Bláznivá škola a Road trip, ale je to mnohem lepší, než oba filmy dohromady. Je to občas nechutný, je to sprostý, je to super!!! Jestli máte tenhle typ filmů rádi, tak se na to určitě podívejte. Pro intouše tradičně dodám, aby se na to nedívali a radši si přečetli Prousta. Je to prostě komedie, kde se najdou všechny ty šablonovitý postavy, který všichni známe z podobnejch filmů (totální vyhulenec a smažka - Heroin, co? - Ne, inzulín. - A moh bych si od tebe nějakej koupit?, šprtka, černoch intelektuál, sexy buchta, ředitel suchar, naivní nová učitelka a další). Tahle skupinka se vydá autobusem na cestu přímo za prezidentem USA. Aby to bylo zajímavější, tak autobus řídí král všech huličů, kterej po cestě žere uspávací prášky pro koně a hulí vodní dýmku. Do toho je navíc sleduje jakejsi Star trekovej magor, protože si myslí, že jeden ze studentů je vůdce Klingonů. Jestli od toho budete čekat nějaký psychologický drama o životě americkejch středoškoláků, tak vás varuju, že se vám to líbit nebude, protože o tom tenhle film neni. Takže jestli se i přes moje varování na to budete dívat, tak pak tady nepište srdcervoucí komentáře, že vám film způsobil psychický trauma a odpady si nechte pro jiný filmy, který si to skutečně zasloužej. Jinak porno s Forrestem Gumpem bylo fakt brutální. No vůbec nechápu hodnocení 4,2/10 na imdb. P.S. Já chci taky pravou japonku z Číny s hedvábnou kůží, mandlovejma očima a blond vlasama. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Tak KONECNE jsem zjistil, jak se ta blbost jmenuje... Pamatoval jsem si to jako "Zvlastny skola na vylete" a ono je to pritom Senior Trip... Musim to nekde pohledat, jestli to bude porad takova racha - coz nepredpokladam - jako v case me puberty. Blondata asiatka nebo krakonosova fajka, to jsou veci na ktere se nezapomina. Drogy vubec nejsou spatne... AAAno? ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Trochu drsnější šílenost o buranských, neustále chlastajících a vše ničících středoškolácích na výletě do Washingtonu. No musím říci, že tvůrci si vůbec nebrali servítky a na diváka chrlí tvrdou kanonádu, která je i přes slabá místa poměrně zábavná, nejste-li zarytým puritánem. Navíc dnes už má film pro mě i určitou nostalgickou hodnotu. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi chyběl ke štěstí. :) Jedna z nejlepší crazy komedií navíc s největší koncentrací freaků na metr čtvereční (výčet by trval asi nějakou chvilku, ale tlouštík Miosky to u mě vede) . A je to jednoduše nadupaný od začátku do konce, nebere si to servítky z ničeho a obsahuje to prostě všechno, u čeho by se mohl normální člověk pobavit. Dávám 5* s tím, že jsem se královsky pobavil. Pozn. 1 - Pro milovníky Prcířů nebo Zahulíme, uvidíme je tohle jako dělaný, pro milovníky poezie natočili v roce 1989 Společnost mrtvých básníků. Pozn. 2 - Myslím, že s nějakym obsahem THC v těle by to bylo ještě o pár stupňů lepší. Pozn. 3 - Pokud máte někdo ve filmotéce Forresta Humpse, rozhodně mě kontaktujte na mail. :)) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Allan Smithee - toto meno si davaju ti reziseri, ktori sa hanbia za to, ze natocili film, a tak aby divaci nepoznali ich prave meno /a aby predisli hanbe, zosmiesnovaniu a utokom/. Allan Smithee je takmer istou zarukou toho, ze film je zly, spatny. Natoceny len preto, aby si reziser vyskusal, ci vie tocit a ci vobec na to ma. 6 % ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Na cestě do Washingtonu zastaví rokenrolový řidič kouzelného autobusu Red (Tommy Chong) u samoobsluhy nazvané „Quickie Mart“, jež vlastní snědý muž jménem Ish (Marvin Ishmael), a ve které si prohlíží zboží frigidní Líza „Káča“ Perkinsová (Fiona Loewi). Tohle všechno jsou přímé odkazy na postavy a místo ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989), a to na šprtku Lízu Simpsonovou, workoholika Apua, obchod zvaný „Kwik-E-Mart“ a věčně zhuleného Ottu. (Elbarto08)

Reklama

Reklama