Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +závěrečné rozuzlení, najde se tu pár cameo rolí -další typická "sandlerovka" po které zjišťuji, že tento typ filmů není pro mě úplně to pravé ořechové, je to strašné psycho, fuj je to :-)/// Jack Nicholson je strašně slizkej parchant a budete ho stejně jako hlavní hrdina snímku pořádně nenávídět. Účel to tedy splnilo, ale popravdě, moc lehce se mi na něco takového nedívá. Moc jsem se nesmál, ani mi to nepřišlo moc zábavné. Celé je to takové průměrné, snad až na prostředí, NY docela zaujal. Jo a ten kocour, ten byl opravdu pěkně macatej :-)/// Celkem 46%/// ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Je to typický Sandler vo svojej kryštalicky čistej podobe. Príbeh sandlerovský, herci sandlerovskí, moralita sandlerovská, humor sandlerovský a koniec takisto akoby vypadol z oka predchádzajúcim sandlerovkám. A čerešničkou na torte je samozrejme Jack Nicholson a jeho herecký koncert - to on ťahá celý film a robí z neho skvelú zábavu, pretože Sandlerova postava je absolútne nezaujímavá a takpovediac len prihráva na smeč Nicholsonovi. Napriek tomu že sandlerove filmy nemusím, pri tomto som sa veľmi slušne bavil , a to hlavne vďaka Nicholsonovi. Jeho kreácie v jednotlivých situáciách sú jednoducho nezabudnuteľné. Čiže zhrnuté - sandlerova komédia za 3 + nicholson ako špeciál bod = 4 na exota adama veľmi slušné hodnotenie. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : David Dorfman. Kamera : Donald M. McAlpine. CHYBY VE FILMU - 1 - Když říká Dave Johnovi ten vtip o její matce, tak John vyjde z koupelny a čistí si zuby. Na zubním kartáčku je pasta. V dalším záběru ale na kartáčku ani na puse žádnou pastu nemá. 2 - Když je Adam Sandler poprvé na kurzu sebeovládání, tak při záběrech na člověka jménem Lou můžeme vidět, že triko, které má pod košilí občas jeho pupek zakrývá a občas ne. Ve filmu je strašná spousta chyb, stačí se jen trochu pozorněji dívat a každý něco najde. DIALOG - Moment, nechte toho muže domluvit, co chtěl říct. Kdo to byl ? Asi Bill Clinton. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nicholson tady "řádí"... , je opravdu skvělý.... (nedokážu si představit tento film a vůbec ne hodnocení bez něj).. Sandler tady docela ujde, super pidi role H.Graham a nepřehlednuté Galaxie v podání W.Harrelsona :-) Film mě pobavil.... ale kdybys si měl vybrat zda jít na kurs nebo slibovaný rok u soudu, šel bych asi na ten rok (vědět co mě čeká), protože bych Nicholosona asi zabil ... :-) A M.Tomei? Tak ta je hezčí a hezčí.. :-) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Šílenství u psychiatrů není žádná novinka. letos ale zaválel ten, který postřílel v Iráku skoro celou vojenskou jednotku a původně přijel uklidňovat vojáky. Nakonec ho musel přesným výstřelem zrušit voják a tím i jeho psychiatrickou a lidskou kariéru. Vopjna není kojná.***Tato komedie je ale o něčem jiném. Žertuje často tam, kde já se chvěji. Pláče tam, kde já se směji. Inu moc jsme se nesešli. Ale je to přece jen komedie, a já jsem jen divák.***(8.10.2010) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Scény odehrávající se v Boston Medical Center se ve skutečnosti točily v Alfred Lerner Hall, studentském centru Columbia University. (ČSFD)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)

Reklama

Reklama