Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Mia... 

všechny recenze uživatele

Pro me je tohle jedna z nejlepsich komedii vubec.Malokdy mam prilezitost videt kvalitni komedii bez hloupych vtipku a velice vtipnych padu ze schodu, ruznych vulgarit a jine. U tohodle jsem se smala od zacatku do konce. Pisni jsem "Jsem tak hezka" a uklidnujicim slovem s masazi usnich lalucku me proste dostala do kolen.Herecke obsazeni je dokonale. Jack Nicholson a Adam Sandler jsou rozhodne mistri sveho oboru. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +závěrečné rozuzlení, najde se tu pár cameo rolí -další typická "sandlerovka" po které zjišťuji, že tento typ filmů není pro mě úplně to pravé ořechové, je to strašné psycho, fuj je to :-)/// Jack Nicholson je strašně slizkej parchant a budete ho stejně jako hlavní hrdina snímku pořádně nenávídět. Účel to tedy splnilo, ale popravdě, moc lehce se mi na něco takového nedívá. Moc jsem se nesmál, ani mi to nepřišlo moc zábavné. Celé je to takové průměrné, snad až na prostředí, NY docela zaujal. Jo a ten kocour, ten byl opravdu pěkně macatej :-)/// Celkem 46%/// ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, kterou drží nad vodou pár skutečně velmi vtipných scének. Ale je to jako by film psali dva scénáristé. Po tom co se lámete v pase smíchy najednou přijde hodně laciný vtípek a dorazi to vtip trapný. Jack Nicholson je jako vždy perfektní a dokazuje, že i ze slabšího scénáře se dá něco vymačknout. No a Adam Sandler je prostě Adam Sandler. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Blondie - "Heart of Glass" ,2. Jimmy Buffett - "Margaritaville" ,3. West Side Story - "I Feel Pretty" ,4. Louis Armstrong - "Mack The Knife" ,5. Smash Mouth - "Why Can't We Be Friends?" ,6. Bee Gees - "How Deep is Your Love" ,7. The Rolling Stones - "19th Nervous Breakdown" ,8. The Rolling Stones - "Street Fighting Man" ,9. Michael Jackson - "Scream" ,10. Santana - "Black Magic Woman" ,11. Carl Douglas - "Kung Fu Fighting" ,12. The Who - "Won't Get Fooled Again" ,13. Tori Amos - "China" ,14. Louis Prima - "When You're Smiling" ,15. Jane's Addiction - "Stop!" ,16. Van Halen - "Ice Cream Man" ,17. Cream - "Strange Brew", ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal od "sandlerovky" nějaké velké umění... proto se na ně nekoukáme. Přiznám se, že Adama Sandlera mám ráda, jeho komika mi rozhodně nevadí a tenhle snímek patří jeho lepším filmům. Půlka filmu je docela zábavná, řada vtipů je jako vždy trapná a nevtipná, ale pořád jde o docela slušnou komedii s pár roztomilými momenty. A těch cameo rolí... radost pohledět. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Scény odehrávající se v Boston Medical Center se ve skutečnosti točily v Alfred Lerner Hall, studentském centru Columbia University. (ČSFD)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)

Reklama

Reklama