Reklama

Reklama

Bäckström

(seriál)
  • Německo Kommissar Bäckström (více)
Švédsko / Německo, (2020–2022), 8 h 41 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Leif G. W. Persson (kniha)

Hudba:

Eric Rosse

Hrají:

Kjell Bergqvist, Agnes Lindström Bolmgren, Livia Millhagen, Pekka Strang, Filip Berg, Peshang Rad, Małgorzata Pieczyńska, Rolf Lydahl, Elvis Stegmar (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) je v kolektivu neoblíbený detektiv pochybného charakteru z oddělení vražd. Jeho neortodoxní vyšetřovací metody iritují všechny zúčastněné. Má bezkonkurenční objasněnost přidělených případů, ale nyní před ním stojí největší výzva. Na území Švédského království je objevena lebka s otvorem po kulce, podle výsledků DNA patří oběti thajského tsunami z roku 2004. Bäckström stojí před záhadou, kterou si ani on nedokáže vysvětlit. Může někdo zemřít dvakrát? (dogma97)

(více)

Recenze (3)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Trocha vyšetřování a 90% nadbytečného mluvení. Doporučení je proklikat se prvním dílem a pak jít rovnou na díl poslední a proklikat se jím. To ostatní je zbytečné. Vlastně je to celé zbytečné. (8%) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho mně trvalo než jsem si zvykla na svojského Backstroma a než jsem zjistila, že není jen buran, který se neumí chovat a je to narcis na druhou, ale že má také pozitivní emoce, které byly v tomhle případě lehce načrtnuty. Pomohlo mně to vidět situaci i z jiného úhlu. Právě on byl tím, který z tohoto miniseriálu udělal něco trochu jiného než jsem zvyklá. Kjell ho hrál tak věrohodně, že si ho nedokáži ani představit v reálu nějak jinak. Za mě 70% spokojenost. ()

Reklama

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

Jako detektivka příšerné až blbé. Hlavní mamrd Bäckström je totálně nezáživná, hloupá, jednorozměrná postava bezešpetky čehokoli co by vás mohlo v pozitivním slova smyslu zaujmout. S ostatními to není tak hrozné, ale nevytrhnou to. Kobra 11 (a to jí fakt nesnáším) je oproti tomu napínavým seriálem plným neočekávaných dějových zvratů a překvapujících hereckých výkonů. Shitstörm překvapí také, ale chutí vracejících se žaludečních šťáv. ()

Galerie (115)

Reklama

Reklama