Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

klasika... dobře tam fungujou ty obchody a vztahy mezi Krainovou a Vaclem... jak říká klasik: Někdy je prostě lepší nevědět... hezké holky mají bohužel své tajné stránky... jinak bych to viděl na 70%... nechápu ty lidi co třeba dávají odpady...

Skytavka

Skytavka (hodnocení, recenze)

a to si děláte srandu, že tohle má pro vás stejnou cenu, jako "Líbáš, jako Bůh" ?!

Skytavka

Skytavka (hodnocení, recenze)

Shlédla jsem 44%! Tak schválně, jestli jsem jen tak zapšklá jo??! Neviděla jsem ten film tak 5 let. Několikrát jsem to i četla od Jaroslava Vokřála. Pořád se mi to líbilo. A dneska se na to prostě chystám. Napíšu dojmy. Ale myslím, že se moc nezměnily. Podle mě 4 hvězdy a současná slavná česká kinematografie se pořád a neustále může jít klouzat!!! :-P

Ozzy_89

Ozzy_89 (hodnocení, recenze)

44% nepochopim. U mě 95%. Jednička obsahuje kotel nápadů a logických pastiček, které se ve filmech objevují dnes maximálně v počtu 1 kus na film. Dvojka vše dohání atmosférou. Oba díly miluju a Sagiho i Vaculíka miluju. A ať si jezdí po diskotékách dál a přivydělávají si tím! no a co??

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama