Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (59)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako jo, hezký, vývoj postav, seriózní témata, deprese, léčíme si bolístky, oproti první řadě posun v ambicích. Ale kurva, já tohle zrovna od Teda Lassa fakt nechtěl. První série mě dostala právě proto, že každá epizoda byla takovým příjemným závanem dobré nálady, bylo to milý, bylo to vtipný, bylo to nenáročný. O druhé sérii lze toto říct jen čásetčně. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria Teda Lassa je v mnohých ohľadoch iná, ako bola tá prvá. Už to nie je iba o futbale, tentoraz sa tvorcovia rozhodli venovať viac pozornosti vývinu postáv než samotnej hre. A nebolo to úplne na škodu... Zo začiatku sme boli na tej istej vlne, ako v prvej sérii, no potom sa v niekoľkých epizódach začala dejová línia rozchádzať a niektoré postavy dostali vlastné časti (rozhodne najlepší bol pre mňa Beardov večer). Tento spôsob mi príde celkom zaujímavý a vždy keď ho v nejakom seriáli vidím, tak sa teším na záverečné spojenie všetkých týchto línií, čo sa, v tomto prípade, aj stalo. A to v poslednej epizóde, kde sa jedna z najdôležitejších postáv naplno prejavila, no určite to nemyslím v dobrom... Zhrniem to, humor a repliky opäť výborné, herecké výkony znovu skvelé a Roy Kent opäť fantastický, no prvej sérii sa to už úplne nevyrovnalo... Ale aj tak 8/10. "I brought you here to remind you, that football is a fucking game. You used to play it as a fucking kid, because it was fun. And even if you get your fucking legs broken or your fucking feelings hurt. So fuck your feelings, fuck your thinking, fuck all that bullshit. GO BACK OUT THERE AND HAVE SOME FUCKING FUN !" ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik dílů 2. série bylo SLABÝCH, jakože fakt hodně, to si řekněme na rovinu. Za to například poslední 3 díly bylo to nejlepší, co seriál zatím nabídl a krásně si připravil půdu pro sérii 3. Celkově bych hodnotil dvojku jako slušný nadprůměr, ale ta první byla asi o chlup lepší. Už teď se těším 3. dějství této parády od Apple TV. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší než první série, hlavně kvůli věnování se hodně vedlejším postavám v klubu, ale i tak se na to furt kouká dobře a kvalitu si to udržuje. Poznáme více do hloubky Teda, téměř každá vedlejší postava měla díl jenom o nich a ke konci se to tak nějak vše seběhlo a navnadilo na 3.sérii, na kterou se rád kouknu, ale nebude to něco, na co bych netrpělivě čekal. Nejvíc jsem si oblíbil asi postavu terapeutky, která byla výborná a skvěle napsaná, epizoda s Vánoci asi nejhezčí a nejvtipnější moment v poslední epizodě finální rozhovor s Akufem. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

  • Když jde Roy (Brett Goldstein) do televizního studia, tak hraje píseň „Anarchy In The UK“ od Sex Pistols. (Duoscop)

Reklama

Reklama