Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná módní návrhářka Melanie Carmichaelová se zasnoubí se synem starostky New Yorku, který ale netuší, že jeho nová známost skrývá tajemství. Je to venkovan Jake, za nějž se Melanie provdala na střední škole. Přes veškeré snahy se jí díky Jakeově zamítavému postoji nedaří realizovat rozvodové řízení. S pevným odhodláním ukončit tento vztah jednou provždy se Melanie vydá do svého rodného městečka v Alabamě, aby donutila manžela k podepsání rozvodových papírů. Jenže změnila se nejenom Melanie. Z Jakea je najednou sympatický a oblíbený chlapík a Melanie si najednou není vůbec jistá, zda se s ním chce rozvést. Mezitím starostka, která šílí při pomyšlení, že její syn si chce vzít nějakou neznámou holku z Alabamy, začne pátrat v její minulosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

castor 

všechny recenze uživatele

Jeden fešák, druhý fešák. Kterého si asi úspěšná módní návrhářka vybere? Respektive jeden ji požádal o ruku, druhý už její ruku dávno má, konkrétně zarputile odmítá rozvod. Po letech se tak úspěšné děvče musí vydat do jižanského městečka a urovnat několik věcí. A pochopitelně se vše solidně zkomplikuje. Jsme totiž na poli romantické komedie, klišé čeká na každém rohu a vyprávění je krapet rutinérské. Na druhou stranu to příjemně ubíhá a osobní kouzlo tria Reese Witherspoon, Josh Lucas a Patrick Dempsey má sakra co nabídnout. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Sice průměr, ale kouknout se na to bez problémů dá. Pobaví, nepřekvapí a hlavní devizu - kontrast jihu a severu naplno ocení pravděpodobně jenom v Americe. A konečně ... Reese je fakt moc pěkná a její rozhodování mezi Joshem Lucasem a Patrickem Dempseym je opravdu velice VELICE těžké (aspoň moje dcera to tvrdí :) ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie, vystavěná na tak příšerné zápletce, že by se scénárista měl za trest mlátit do hlavy. Celé je to ukruně předvídatelné, plné strašlivých klišé a plochých postav. Naštěstí to zachraňuje Reese Witherspoon, která komedie opravdu umí. O jejích hereckých partnerech raději nemluvím. I když musím podotknout, že je zajímavé, jak Patrick Dempsey před Chirurgy začínal. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nenadchne ani neurazí. Představitelé hlavních rolí si hrajou úplně na jiný herce. Tak mi to připadlo. Že si herci hrajou úplně na jiný herce. V zásadě je to o tom, že taková přiblblá husička z balíkova, udělá díru do světa, a chce urvat boháče. Plky sem, plky tam, až se dostává zpátky do balíkova, páč aby se mohla vdát, musí se nejdřív rozvést s balíkem. Chudákem.. No a tak se to naivně zamotává, dějově to je fakt o ničem, až se teda balík chuďas jako že rozvede a podepíše jí to lejstro. No jo, jenže mezitím zjišťujeme, že chuďas asi zas tak chudej není, a že je vlastně docela fajn. Noo, jak to dopadne. To bych fakt rád popsal, ale že to byla čím dál tím větší kráva, tak mě to asi deset minut před koncem přestalo bavit a usnul jsem. Tak nevím. A ani mě to nezajímá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tuctová romantická komédia, ktorá však plní svoj komerčný účel. Postavy sú celkom uveriteľné, nie sú prvoplánovo rozdelené na dobré a zlé a Reese by občas potrebovala preplieskať. Takže problém je skôr v tom, že novodobé romkomy nie sú nič pre mňa a Reese nie je Audrey H. Na Vianoce tento film funguje o niečo lepšie. Ale raz a dosť. Američania si asi film užili viac, nám je porovnávanie južanskej a severskej mentality celkom ukradnuté. 50% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • První film, jehož štáb dostal povolení natáčet v New Yorku po teroristických útocích 11. září 2001. (Greg)
  • Mnoho študentov Berry College hralo komparzistov ako účastníci svadobnej scény. Úmyselne neboli obsadené žiadne nízke blondínky. (Arsenal83)
  • Názov filmu je odvodený od rovnomennej piesne Lynyrd Skynyrd z roku 1974. (Arsenal83)

Reklama

Reklama