Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná módní návrhářka Melanie Carmichaelová se zasnoubí se synem starostky New Yorku, který ale netuší, že jeho nová známost skrývá tajemství. Je to venkovan Jake, za nějž se Melanie provdala na střední škole. Přes veškeré snahy se jí díky Jakeově zamítavému postoji nedaří realizovat rozvodové řízení. S pevným odhodláním ukončit tento vztah jednou provždy se Melanie vydá do svého rodného městečka v Alabamě, aby donutila manžela k podepsání rozvodových papírů. Jenže změnila se nejenom Melanie. Z Jakea je najednou sympatický a oblíbený chlapík a Melanie si najednou není vůbec jistá, zda se s ním chce rozvést. Mezitím starostka, která šílí při pomyšlení, že její syn si chce vzít nějakou neznámou holku z Alabamy, začne pátrat v její minulosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Petule3 

všechny recenze uživatele

Teda ja nevim...proc se nam holkam tak mota hlava tim, ze kdyz se rozhodnete pro jednoho, dokonce v ulicce k oltari prichystana provdat se za toho druheho, ten odmitnuti vezme s takovou lehkosti, ze vam skoro jeste podekuje? At nekdo natoci film, kde se zena (muz)-to je fuk, rozhoduje mezi dvema laskama a tak jako tak jednomu ublizit musi, strasne ublizit, to by bylo vice realne, ze? Jinak mam film rada, Reese ma bozi vlasy, Patrick je dokonaly cely a Josh nadherny oci. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Pokud se nemýlím, tak principem romantických komedií je, aby si divák přál to, co se nakonec stane i bez toho, že si to přeje. Aby si 'ti dva' po všech možných předchozích peripetiích padli do náruče. Jenže přát si tady něco takového prostě nejde, jelikož oba dotyční jsou absolutně nezajímaví a nudní a divák tak nemá sebemenší důvod jim přát něco hezkého (navíc scénář neposkytuje snad nic, co by nějak aspoň trochu logicky vysvětlilo, proč se ti dva vlastně milují). Jediná sympatická postava je elegantní snoubenec v podání Patricka Dempseyho, kterého postava Reese musí opustit. Proč? Protože prostě musí (tradiční scénáristické schéma si to tak žádá a takové autoritě nelze odporovat!). Jinak by totiž přece nemohla skončit s vidlákem, jehož hraje Josh Lucas. Vždyť jižanský zapadákov je přeci o tolik lepší místo k životu než hektické velkoměsto plné snobů, nebo ne? Další smutný důkaz toho, že natočit dobrou romantickou komedii není snadná práce a že se rozhodně nejde spoléhat jen na atraktivní herecké obsazení. 40 % ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná romantická komedie, která ač nemá typický charaktery hlavních postav v podobě zlých a hodných, tak se to stejně veze na vlně klišé, včetně konce, i když ne tak děsně profláknutých jako obvykle, ale kdo už nějakej ten film viděl, tak ho nemůže prakticky nic překvapit, nicméně o to tady stejně nejde, nikdo přeci nemůže od tohohle čekat nějakej nečekanej konec nebo tak něco. Zabaví to v rámci možností slušně, ale víc se z toho nevyždíme ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Niektoré romantické filmy by mali zaradiť do žánru science-fiction. Neuveriteľný, priam hlúpy príbeh nezachraňuje ani rozkošná Reese a pár naozaj podarených vtipov. Romantika akoby nemala čas vyliezť na povrch... Ak chcete slabomyseľný, ale romantickejší a zábavnejší film, siahnite radšej po AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ... ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Witherspoonka mi tu neskutočne liezla na nervy. Hrala tu hroznú čúzu. Za mňa však celkovo film, nič moc. Keby sa tak choval muž, už by bol za pekného "ničomníka" a všetkými zatracovaný. Ale žene niečo také neodpustiť, to by bol prúser.. Všetci sa chovali tak ukážkovo slušne a ne-úprimne. Mohli rovno hádzať zubaté úsmevy.. Škoda času. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Do role Melanie měla být obsazena Charlize Theron, ta ale nakonec dala přednost filmu 24 hodin, a tak byla obsazena Reese Witherspoon. (Greg)
  • Hydroplán, jenž vlastní postava Jakea, je model kanadského jednomotorového hornoplošníku De Havilland Canada DHC-2 Beaver. (Avalon820)
  • Na pláži sú šaty Melanie (Reese Witherspoon) mokré a špinavé, ale v ďalšej barovej scéne sú suché a čisté. (Arsenal83)

Reklama

Reklama