Reklama

Reklama

Barbaři

(seriál)
Trailer
Německo, (2020–2022), 9 h 28 min (Minutáž: 42–55 min)

Hrají:

Gaetano Aronica, Jeanne Goursaud, Jeremy Miliker, Laurence Rupp, David Schütter, Bernhard Schütz, Eva Verena Müller, Sergej Onopko, Florian Schmidtke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Osudy tří postav se propojují v bitvě v Teutoburském lese, kde germánští válečníci v roce 9. n. l. zastavili rozpínání Římské říše. (Netflix)

Recenze uživatele *CARNIFEX* k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2020) (S01) 

Prvé epizódy som bol priam nadšený. Doslova som si "Barbarov" užíval. Lenže v tom jadre vývoja príbehu, niekde medzi treťou a štvrtou epizódou, akoby nastal zádrhel, kedy ani intrigy, ani fajtovačky, nedosahovali takú úroveň, ako by sa žiadalo. Chcelo by to byť svojim "vzorom" v podobe Vikingov, lenže to je latka, ktorú sa len tak prekročiť nepodarí. Druhej sérii ale šancu dám, lebo toto rozhodne nepôsobí, ako nemecká produkcia, ktorá by (nie len) vďaka kastingu, po miliónty krát, pripomínala Derricka. ()

Série 2 (2022) (S02) 

Po 3 epizódach balím kufre. Od druhej série som očakával ďaleko väčšiu dinamiku. Bohužiaľ tá sa nedostavila nie len z pohľadu fajtov, ale ani samotného vývoja príbehu, ktorý je miestami rovnako nezáživný a monotónny, ako v prípade niekoľkých epizód prvej série. Čo však musím doceniť, je rozhodne “všetko okolo”. Seriál pôsobí po vizuálnej stránke naozaj veľmi vierohodne. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama