Reklama

Reklama

Barbaři

(seriál)
Trailer
Německo, (2020–2022), 9 h 28 min (Minutáž: 42–55 min)

Hrají:

Gaetano Aronica, Jeanne Goursaud, Jeremy Miliker, Laurence Rupp, David Schütter, Bernhard Schütz, Eva Verena Müller, Sergej Onopko, Florian Schmidtke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Osudy tří postav se propojují v bitvě v Teutoburském lese, kde germánští válečníci v roce 9. n. l. zastavili rozpínání Římské říše. (Netflix)

Recenze uživatele Wotan k tomuto seriálu (2)

Barbaři (2020) 

Leštěný prdy - asi tak by se ten seriál dal popsat. Z historie si to bere opravdu jen ten základní mustr tj. v germánii byli římané a přišli o tři legie. Jinak čistá fantazie. Závěrečná bitva nic moc. Kromě počátečního přepadu pochodujících kolon docela slabota. To se radši znovu podívám na Centuriona. Žádné utrpení, beznadějný boj a postupné zničení legionářů po třech dnech vyčerpávajícího boje. Za chvilku je po všem. Co se jim ale podařilo a co se mi hodně líbilo byla latina a němčina. ()

Série 2 (2022) (S02) odpad!

Nekompromisně odpad. Tohle už je čistě nechtěná komedie. "Zabil jsi mi otce před 12 lety v Kartágu." Čert to vem, že Kartágo už je 150 let srovnaný se zemí po třetí punské válce. Germáni jsou tu takoví roztomilí mirumilovní dobráci a Římani neschopní idioti, kde jeden germánskej geroj obrátí na ústup celou římskou jednotku. Kladu si dále otázku, proč Tusnelda nedobyla sama Řím. Určitě by to zvládla, když tady porcuje Římany jak na běžícím páse. Nevím co je na tom pravdy, ale prej to historičtí poradci úplně zabalili a podle toho to taky vypadá. Těšil jsem se, že uvidím odplatu, co následovala po Teutoburském lese a místo toho tohle. Zlatej Asterix a Obelix - ten je taky inspired by historical events.... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama