Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

ModryPlamen 

všechny recenze uživatele

Po pozretí tohto filmu som prestal uznávať filmové ocenenia, obzvlášť ocenenie „Golden raspberry“, v preklade Zlatá malina. Tento film dostal až 6 nominácií na ocenenie, vrátane návrhu na najhorší brak za posledných 25 rokov. Tento zlý film ani jednu z nominácií nepremenilo, čo by mne až tak nevadilo, byť herecké výkony sú vo filme príšerné. No neskutočne ma hnevá fakt, že miesto tohto dostali zlaté maliny moje obľúbené Klony. A to dokonca dve. A na základe tohto som sa už stretol s názorom, že tento film je lepší. Trvalo nejaký čas, kým som sa konečne k filmu dostal, a po pozretí môžem bez problémov povedať, že tento film je oproti Klonom ďaleko, ďaleko horší, a to vo všetkých stránkach. Efekty mi na to, že sa píše rok 2002 a rozpočet je čosi nad 100 miliónov, pripomenuli 80. roky minulého storočia. Príbeh samotný o záchrane baru by sa ešte ako tak dal, ale spôsob podania príbehu ma neskutočne nudil. Tunajšie vtipy, respektíve pokusy o vtipy, ma buď nerozosmiali, alebo boli neskutočne trápne, obzvlášť scéna s pokusom preoperovať sa na kulturistu. Film nezachránila ani šarvátka medzi Eddiem a Eddiem, mimochodom tiež nudná. A ani pozvané hviezdy. Totálny prepadák a najhoršie sci-fi roku 2002, a nech sa ma už žiaden sequelista nesnaží presviedčať o opaku. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy je smutný případ bývalého komika, který si stále myslí, že někoho zajímá. Tohle sice není jeho nejhorší film, ale vzhledem k rozpočtu a k účasti celé řady skutečně dobrých herců, je to i tak pořádný průšvih. John Cleese, Illeana Douglas či Peter Boyle ale dokáží podat slušný výkon, i když jim přitroublý scénář a průměrný režisér házejí klacky pod nohy. Za zmínku stojí i hudba, která zní jak z vysokorozpočtové akční komedie, tedy z něčeho, čím tenhle snímek nejspíš chtěl být. ()

Reklama

HMTD 

všechny recenze uživatele

Kdybych řekl že jsem se nudil tak bych lhal,jasně spousta lidí zjistí že je to nejprodělečnější film a už to jim zamlží hodnocení,tak si to shrneme kostýmy a kulisy dobré,má to neotřelé nápady a ne že ne a dostal mě taneční styl z roku 2080 :-). Mínus jsou především nelogické chování padouchů v závěrečné bitce. Celkově se hlavní padouch a konec filmu chovají nelogicky. A hlavní hrdinka to samé. Mám dojem že tenhle film se prostě zaplatit asi nemohl ale není příliš špatný a takových 50 procent by si zasloužil. ()

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Znám desítky mnohem horších filmů,které mě nasraly mnohokrát víc než Pluto Nash.Ale ty ve většině případů nestály sto milionů dolarů,neměly k dispozici skvostné herecké obsazení a nestaly se jedněmi z nejbrutálnějších propadáků ve filmové historii.Jee to nenápadité,většinou nevtipné,ale díky sexy Rosario a velkorysé výpravě to pro mě nebylo zase takové utrpení,jak jsem očekával. ()

Hansolo35 odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to je fakt masakrozní bejkárna. Všichni padouši jsou bílí a k tomu jeden šilhavej albín. Zbytek osazenstva jsou sice většinou černí pašeráci a zloději, ale jsou to ti "dobří". To by člověk ještě přežil, ale děj je fakt ubohý, vtipy nulové, efekt žádné a jako třešnička na dortu reklama na budoucí prezidentku USA Hillary Clintonovou. No, v tomhle propadáku jí reklama nebyla zrovna platná. To je jediný plus filmu. (Trump tu má pouhou realitní kancelář) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama