Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad běžící na YouTubovém kanálu Wolfstreet Bros pod taktovkou mistra Kubelíka, jehož zajímavá osobnost vás provede jednotlivými díly. Jedná se o kopii konceptu amerického Hot Ones, která je ovšem velmi povedená. Obsahuje řadu zajímavých hostů, pálivých otázek a ještě pálivějšího jídla. Pakliže máte rádi chilli i ke snídani, nebojíte se vysokých čísel SHU a baví vás rozhovory, nemůžete šlápnout vedle. (Honzek)

(více)

Recenze (26)

H34D 

všechny recenze uživatele

Do čtvrtice všeho dobrého - po Real Talk, U Kulatého stolu a StandaShow další pořad snažící se prosadit na českém internetu pomocí zajímavých rozhovorů se zajímavými lidmi. Musím říct, že každý ze čtyř pořadů má jiné klady a jiné zápory, takže divák si určitě vždy vybere. Na rozdíl od výše zmiňovaných, pan Kubelík je takový "nejchlapštější". Líbí se mi jeho bezprostřednost, ale je fakt, že někdy přerůstá až v subjektivní pojetí daného tématu. Jinými slovy, jeho názor do pořadu citelněji prosakuje. Lily z Real Talk je pro mě největší profík (vlastně nepočítám DVTV, což jsou profíci z povolání), ale pan Kubelík je podle mě jediný, který si nevybírá rozhovory podle mainstreamu a nevybírá si je vždy podle toho, co mu přinese největší sledovanost. Dává slovo i lidem, kterým by jiné pořady slovo nedaly a to se cení. 7/10 PS: V rozhovoru pana Kubelíka v pořadu U Kulatého stolu se pan Kubelík projevil jako nesmírně sympatický člověk s obdivuhodným žebříčkem hodnot, bravo! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejpálivější show na českém internetu. Mr. Kubelík je neskutečný sympaťák a pohodář, navíc neuvěřitelně zábavný a chytrý, čemuž odpovídá i maximální příprava a velmi zajímavé, místy až rafinované otázky. Nehledě na fakt, že mívá opravdu zajímavé hosty, kteří mají co říct, vesměs se jedná o mediálně neprofláknuté tváře, takže má divák možnost si rozšířit obzory a dozvědět se spoustu nových zajímavostí. Samotný koncept je naprosto boží, sledovat cestu účastníků až do síně slávy je fakt mazec, i když popravdě nad některými pokrmy občas slintám. Tahle nevšední talk show mě neskutečně baví, v současné době bezpochyby patří k tomu nejlepšímu, co české Youtube nabízí. 9/10. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Sleduji pravidelně, sleduji rád, i nějakou tu omáčku už jsem ochutnal. Byť mi občas hostů úplně nesedí (nesnáším hop hap, rap, MMA atd.), tak mě leckteří dokázali mile překvapit, že nemají v hlavě úplně nasráno. Zároveň sdílím mistrovu náklonnost k 90. letům, ano tehdy to bylo opravdu svobodné až na dřeň. Takže ano, jakožto přejatý koncept talkshow ze zahraničí velice velice povedené. ()

beniczech 

všechny recenze uživatele

Zpočátku (když si odmyslím, že je to kopie First We Feast), mě pořad relativně bavil. Otázky místy originální, formát zábavný a proč se nekouknout na známé české osobnosti, jak trpí u pálivého :))) Ale pak moderátorovi přeplo a bohužel už se na to nedalo koukat (výjimka díl s Kozubem - tam to šlo samo díky hostovi). Z moderátora se stal bojovník proti "systému", proti západu a za "svobodu slova", ale bohužel jen rádoby. Moderátor se nechal zblbnout, stal se obětí hloupých konspirací a nedá se už na něj dívat. / 35 % / ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Koncept je samozrejme zábavný. Otázky a požieranie čoraz pálivejších jednohubiek. Problém je v tom, že jediné zábavné sú tie reakcie hosťov na pálivosť. Samotný Kubelík nijako neprispieva. Jeho otázky sú buď tuctové, bez potenciálu na zaujímavú odpoveď a miestami naservíruje vyložene až trápnu, nevhodnú otázku. Ak je hosťom niekto, koho vôbec nepoznáte, alebo Vás vôbec nezaujíma, tak Kubelík z toho pre Vás nedokáže vytrieskať naozaj nič viac, než spotené čelo a chlemtanie litrov mlieka. Ak je však hosťom nejaký Váš obľúbenec, tak sa určite pobavíte. Chce to však naozaj dôslednú filtráciu, inak riskujete stratu času. ()

Zajímavosti (7)

  • Policista Petr Reif dostal v průběhu natáčení druhého živého přenosu dvě pracovní nabídky. První od Dana Vávry, který mu nabízel práci jeho osobní ochranky a druhou od Řezníka, který mu nabídl roli zfetovaného vyhazovače ve svém filmu. Vávrovu nabídku odmítnul. (KoudyTheAlko)
  • Herec David Matásek se během druhého živého přenosu show po rozloučení dvakrát vrátil zpět a nakonec zůstal až do konce live streamu. (KoudyTheAlko)

Reklama

Reklama