Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Recenze (202)

jjjerry 

všechny recenze uživatele

The Wachowski brothers... mám pro ně slabost -propracovaný, perfektně promyšlený děj. Lesbičské scény super, to člověka nažhaví. Jennifer Tilly mě místy nesedla ale i tak super podívaná. ()

jiricek86 

všechny recenze uživatele

Asi hodně levnej film, bohužel to je vidět. Moc ateliéru. Herecký výkony průměr, Joe Pantoliano asi nejlepší. Rozhodně sem ale čekal od bratrů Wachovských víc. Tohle Matrixu nesahá ani po kotníky. ()

beruskaska 

všechny recenze uživatele

Napínavý mafiánský snímeček, svižný, energický scénář, příjemná muzika. Jiskření v kombineci Jennifer Tilly a Giny Gershon prostě lahůdka podle bratří Wachowských ()

djtotal 

všechny recenze uživatele

Po vsetkych strankach premakany film, ktory vas zaujme hned od zaciatku a predklada vam zaujimave zvraty a konflikty, ktore vas drzia v napati pocas celeho filmu. ()

vofo 

všechny recenze uživatele

Rafinovaně napsaný i zahraný trhiller. Díky tomuhle filmu dal Joel Silver sourozenům Wachowským prachy na Matrix. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Mezi dvěma krásnými ženami vzniká brzy po jejich seznámení milenecký vztah. Po tom, co jedna z nich - protřelá zlodějka - zjistí, že partner její milenky schovává v bytě kufr plný mafiánskách peněz, vymyslí plán jak se peněz elegantně zmocnit... Ačkoliv jsou obě aktérky velice přitažlivé a rajcovní ženy, ten jejich seznamovací proces a první milostné projevy mi přišly chladné a málo živočišné a absolutně mne nerozpálily. Po pomalém rozjezdu se ale tempo postupně zvyšovalo a nakonec z toho byla docela fajn podívaná, které ale přece jen chyběl větší drajv a nějaký pořádný dějový zvrat či nápad. 65%. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Klasické deväťdesiatky, trochu krvi, dáke to ňadro, zlí chlapci s pukačkami, jednoduché dievky s pootvorenými papuľkami a kopec migrujúcich dukátov, s odstupom času to pôsobí trochu smiešne, ale takto to vtedy žalo úspechy, úplne archaicky však vyznie ten sladučký happyend, takže 55%. ()

xcomex 

všechny recenze uživatele

...ackoli mafianske filmy mam rad, vetsinou se na ne jen dobre diva, ale jen malokdy jde o opravdovy filmovy pozitek -v tomto pripade musim rict, ze jde nejen o vyborny filmovy pocin z rad tech mafianskych... ()

grafvonlugos 

všechny recenze uživatele

Dvě sexy lesbičky, co si myslí, že okradou mafiána o peníze a nakonec to trochu nevyjde a děvčata skončí pevně svázaná (odtud také originální název Bound) a s roubíky v puse. Jeden z nejlepších moderních krimi thrillerů a jeden z mých nejoblíbenějších barevných filmů, který se mi bohužel už nevešel do TOPky :-) ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Velmi solidni rany film sester Wachowskych. Stylem se dost lisi od jejich pozdejsich (nekdy az moc;) komplexnich universu, ale na zabave to rozhodne nic neubira - hlavni hrdinky maji super chemii a jsou to navic zajimave napsane a zahrane postavy, mafiani jsou klasicky lehce padli na hlavu, ale vcelku uveritelnym zpusobem, napeti se dari udrzet na koukatelne urovni, vic si clovek ani nemuze prat. ()

Painer

všechny recenze uživatele

Děj: Dvě lesbické přítelkyně se snaží obrat mafii o 2 miliony dolarů, které mají na sobě cizí krev. Herci: Gina Gershon zde předvedla svůj skvělý herecký um. Hodnocení: Chytrý thriller od bratrů Wachowskiých s prvky krimi i romance. 95% ()

bloks 

všechny recenze uživatele

Menej známy film od tvorcov Matrixu, ktorý je však mimoriadne kvalitný. Vizuálne a zvukovo perfektný. Najlepší je ale scenár s fakt nečakanými zvratmi. Nie sú tam takmer žiadne efekty, pár hercov, ale funguje to... ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Vyspat se můžu s kdekým, ale na krádež potřebuju tomu druhýmu zatraceně věřit!" Jennifer Tilly si tu užívá lesbické hrátky, a snaží se obrat mafii o 2 miliony dolarů. Dnešním pohledem je to naprosto průměrný Thriller. Ten film, kde se doslova perou špinavé peníze. - 50%. ()

vampvegetar 

všechny recenze uživatele

dve kočky prechytračia mafiánov, ktorí sú nemotornejší ako oni. jednoduché, no dobre spracované a inovatívne dielo, kde aj "krvavý humor" baví ( no niektoré až nechutné scény už nie, brrr ), Wachowski brothers načali svoju cestu navodením toho, čo bude nasledovať v podstatne väčšom a obšírnejšom vydaní. hotové preteky, v ktorých počet podrazov ( aj nešikovných a pomykových náhod ) súťaží s počtom bodných, strelných rán a iných úderov a všetko v jednom "americkom nájomnom multidome". ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý film z roku 1996. Velmi dobrý scénář a výborné hlavní představitelky (Jennifer Tilly, Gina Gershon) a taky Joe Pantoliano nezaostává. Nakonec pro obě děvčata happyend. A ty 2 miliony si zaslouží. ()

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama