Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (215)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o prequel, ale se samotným filmem to má pramálo společného. Maximálně dva sny a pár záběrů v televizi, jinak si Armáda zlodějů hraje na svém písečku. A mně to nedávalo prostě smysl. Moc dlouhé, vlastně zbytečné. Otevírání trezorů nevysvětlené, místy přehnaně snadné. Praha a čeští herci potěšili. Jinak v tom nevidím přidanou hodnotu. Armáda mrtvých měla spád, akci, přepálenost, která fungovala, ale zde to na mne působí zcela zbytečně. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal, o čem to nakonec celé bude, a ono to skoro o ničem nebylo. Škoda, přeškoda, protože první asi třičtvrtěhodina byla vážně zábavná a slibná, Matthias Schweighöfer je sympaťák a očividně mu to jde i za kamerou a vcelku vtipná byla také hudba (jódlování v noční můře). Nakonec se z toho ovšem stala taková televizní jednohubka, která by bývala potřebovala lepší scénář, nebo výrazně kratší stopáž. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Polk.WOW.Polk. Já tady půjdu proti všem! Armáda mrtvých je sračka. Jediné, co tu Snyderovu honitbu za prachama od NETFLIXU zachránilo byla postava kasaře. Ano ten divný skopčák byl jediný, který měl NĚCO. A tady je jeho sólovka, kde se nám představí a já...a já jsem nadšen i okouzlen. Za menší prachy a menší ambice je to lepší heist movie než od Snydera za větší prachy. Mě tahle postava prostě baví. Dokázal bych si představit seriál jen s ním. Ok zbytek ansámblu je nuda. Kromě ehm mega kozatý Ruby. Zbytek mě fakt nebavil a byl totálně béčkový. Matthias má zajimavé nápady a v tomhle filmu jsou. Přidávám jednu hvězdu navíc za Prahu. Takže tohle je to nejlepší ze Snyderverse lupičů a to jen díky jedné postavě. Až mám chuť si pustit celou operu o prstenu od Wagnera. Mein Gott! Hodnocení OST: Hans Zimmer nemusím dát míň než 4/5. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Úprimne, ja som si "Army Of Thieves" užil oveľa viac ako "Army Of The Dead". Neviem posúdiť, či je to objektívne lepším filmom, no minimálne za seba môžem povedať, že ma to viac zaujímalo, bol to schopný sledovať a nenudil som sa. Počas "Army Of The Dead" som postupom času začínal mať pocit, že jednotlivé príbehové línie sú zbytočné a film sa snaží byť serióznejším, než je nutné. A chcel som asi vidieť viac zombíkov, než zloducha, ktorý chce z Las Vegas ukradnúť niečo cennejšie než peniaze a podobne. Tentokrát tu dokopy mám oveľa menší príbeh, kde sa sústredíme len na Sebastiana (Dietera), ktorý má možnosť otvoriť 3 trezory, ktoré sú pre neho absolútnym symbolom umenia. A pritom zobrať nejaké peniaze a získať dievča svojich snov. Je to síce možno oveľa menší príbeh a rozhodne nie je treba sa venovať príbehu na všetky svetové strany ani nič podobné, no oveľa viac ma to bavilo, lebo film pôsobil viac sústredene, nemal žiadne odbočky, ktoré nikam neviedli a Sebastianovi som v jeho úlohe veľmi fandil. A je super ho sledovať. Ako je to pre neho obrovskou láskou. Toto som počas otvárania "Gotterdämerungu" v predošlom filme necítil. Takže film niečo predsa len dokázal. Ako jednoduchý heist film to funguje dobre a skôr si myslím, že keby sme nemali neustále pripomínané, že v Las Vegas máme zombíkov, bavilo by ma to ešte viac. Ale vo výsledku, toto bol pohodový film, ktorý som si naplno užil. A splnil svoju misiu. Hodnotenie: B ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Spin-off prequel z ARMY OF THE DEAD. Tak ako to znie, tak to aj vyzerá. Zombi apokalypsa sa len pripomenie pár zábermi z TV, poprípade v nočnomorovkách hlavného kapsára. Ono je to aj logické, keďže tu nejde o akčný horor odohrávajúci sa v nakazenej USA, ale zlodejskú akčnú komédiu zo zatiaľ neohrozenej EU. Pomalé, málo akčné, humor nefunguje. Pridať k týmto aspektom trochu korenia, bolo by sa čím chváliť. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • V 59. minutě, když Dieter (Matthias Schweighöfer) v Praze přechází tramvajové koleje, tak tramvaj po vzdálenější koleji couvá a v následném protipohledu zbytek tramvaje projede po bližší koleji popředu. (Spanker_CZ)
  • Nákladní automobil, kterým ujíždejí z kasina, je těžké, vysoce mobilní univerzální nákladní vozidlo Tatra T815-790R99 38 300 8x8. Tento armádní speciál uveze 21 tun, má výkon 300kw a jede rychlostí až 110 km/h. (xisp)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama