Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Jedna rodina, tři spratci, dva rodiče. První půlka docela šla, bylo to i zábavné. Druhá půlka šla průběžně dolů a všechno pokazila. Propustka do celého světa zaručena - herci všech možných národností, těžkotonážní ženy, chyběly jen páry stejného pohlaví. Možná proto, že je film i pro děti. Ale kdo ví, jak to bude příště. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Za mě je tohle skvělá komedie ze které od smíchu rozbolí bránice. Alespoň u mě to tak bylo. Film mě oslovil už v prvních minutách a já nelituju jeho shlédnutí, takhle výborně jsem se už dlouho u nějakého filmového počinu nepobavila. Rozhodně souhlasím s tím, že tohle by se asi normálně nestalo nebo by to musela být pořádně střeštěná rodina, ale i tak. Komedie má především pobavit a přinejmenším za mě tohle stoprocentně splnila. Naprosto nepředvídatelné situace, kdy předem nevíte, co si zase ty děti vymyslí, jenom podtrhují můj celkový zážitek. Takže za mě rozhodně ano, je jenom na vás, jaký si na tohle dílo Netflixu uděláte názor. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo otřesný. Zezačátku jsem trapnosti ještě přehlížel a říkal si, že né, to půjde. Ono to ale šlo stále míň a míň. Zápletka - budiž. Logika - radši nehledat. Ponaučení - jo, dobrý. Co ale dělá a shazuje celý film, jsou herci. Táta od rodiny by šel a snad jen ve scénách, kdy ulítává celá familie, se nechal strhnout k odpudivým kreacím. Máma v podání Garnerové je na tom mnohem, mnohem (a napsal bych i třetí mnohem, kdyby jí netrumflo několik tlustých ječících různě poblázněných ženských) hůř. Její už starší ksich při šklebení, hecování, rádoby naštvání a dalším pitvoření vypadá fakt strašně odpudivě. U dětí platí víceméně to samé. Nesympatické malé potvory. Snad jen nejstarší dceru bych díky její "vyspělosti", díky které se nepitvoří jako ostatní, ve filmu snesl. A tak snad jediným světlým bodem filmu je policista. Osamělý, trochu hláškující a docela sympaticky vypadající figurka. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Yes Day je komedie, která má velmi vtipný začátek, ale od poloviny se vše změní v tradiční rodinou komedii, která má jasný moralistický řád a 1000x viděné téma. Garner to pořád sluší a Jenna Ortega je nejen nádherná, ale její hraní je příjemné, skvěle sekunduje i Edgar Ramirez, ale dětští herci Julian Lerner a Everly Carganilla jsou hrozní a protivní. Celek se však drží úctyhodně a opravdu jsem se párkrát od srdce zasmál. Za mě dobrý. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Za mě ano z těch komedií z poslední doby nejlepší z tvorby Netflixu zlatý klenot dokonce. Má to sympatické postavy dobrý děj a je to vtipné plusové body navíc za absenci fekálních scén (je zde jen jedna scéna kdy mimino počurá otce, ale má tak minutu) což je v dnešní době snad zázrak. Mínus pouze za feminismus nevím jestli je to trend dávat do komedií neschopné chlapy nebo někomu to přijde vtipné, ale mě ne. Jinak překvapivě na americkou komedií zde není moc černých (tuším tak dva ) a dokonce se dostalo i na Asiatku otázka je co na to teroristická BLM?. P.s. to s tím koncertem si mohly odpustit ne každý koncert přitahuje smažky a podobný lidský odpad. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama