Reklama

Reklama

Swagger

(seriál)
  • USA Swagger
Trailer
Drama / Sportovní
USA, (2021–2023), 16 h 5 min (Minutáž: 45–62 min)

Hrají:

O'Shea Jackson Jr., Shinelle Azoroh, Tessa Ferrer, Quvenzhané Wallis, Nadej K. Bailey, Gina Jun, Michael Shenefelt, Brandon Faison, Caleel Harris (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Zázračný basketbalista musí zvládnout nejrůznější stresové situace, aby překonal nepřízeň osudu a naučil se, co to znamená mít opravdovou kuráž. (Apple TV+)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Swagger (2021) 

mám rád sportovní dramata a v tomhle ohledu funguje Swagger dobře.Díky tomu kudy se příběh - mnohdy očekávatelně - ubíral sem měl sice strach,že se začne hodně tlačit na pilu kolem BLM,potažmo meToo a covidu,ale naštěstí se tak nestalo.To všechno tu sice je,ale oceňuji,že se tvůrci nevydali cestou,že to budou drtit za každou cenu a naopak šli cestou,že věcem nechali volný průběh (protože to přeci jen hýbe dnešní - nejen - Amerikou) a nechali postavy aby se tady chovaly přirozeně a uvěřitelně.Jediné co mi přišlo trochu over the top bylo,když nějací zlí běloši zavolali na snídající basketbalový tým bezdůvodně policii,která se samozřejmě chovala jako debil.Je sice možné,že to tak v Americe funguje,ale sem to nezapadlo vzhledem k tomu,že jinak se postavy chovají až překvapivě rozumně.Není to sice úplná jablečná topka,ale na druhou řadu se podívám rád...70% ()

Season 2 (2023) (S02) 

po fajnové první řadě je dvojka krokem zpátky. Chlapci ze Swaggeru rostou a blíží se jim odchod na vysokou, ale aby to neměli úplně jednoduché musí se otevřít nějaké staré rány. To je koneckonců na celé řadě to nejlepší a alespoň to donutí diváka trošku přemýšlet nad určitými věcmi. Bohužel ale ne moc dlouho. Finále na můj vkus až moc patetické a plné ohraných klišé...60% ()

Reklama

Reklama