Reklama

Reklama

Swagger

(seriál)
  • USA Swagger
Trailer
Drama / Sportovní
USA, (2021–2023), 16 h 5 min (Minutáž: 45–62 min)

Hrají:

O'Shea Jackson Jr., Shinelle Azoroh, Tessa Ferrer, Quvenzhané Wallis, Nadej K. Bailey, Gina Jun, Michael Shenefelt, Brandon Faison, Caleel Harris (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Zázračný basketbalista musí zvládnout nejrůznější stresové situace, aby překonal nepřízeň osudu a naučil se, co to znamená mít opravdovou kuráž. (Apple TV+)

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mám rád sportovní dramata a v tomhle ohledu funguje Swagger dobře.Díky tomu kudy se příběh - mnohdy očekávatelně - ubíral sem měl sice strach,že se začne hodně tlačit na pilu kolem BLM,potažmo meToo a covidu,ale naštěstí se tak nestalo.To všechno tu sice je,ale oceňuji,že se tvůrci nevydali cestou,že to budou drtit za každou cenu a naopak šli cestou,že věcem nechali volný průběh (protože to přeci jen hýbe dnešní - nejen - Amerikou) a nechali postavy aby se tady chovaly přirozeně a uvěřitelně.Jediné co mi přišlo trochu over the top bylo,když nějací zlí běloši zavolali na snídající basketbalový tým bezdůvodně policii,která se samozřejmě chovala jako debil.Je sice možné,že to tak v Americe funguje,ale sem to nezapadlo vzhledem k tomu,že jinak se postavy chovají až překvapivě rozumně.Není to sice úplná jablečná topka,ale na druhou řadu se podívám rád...70% ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jist, že téma implicitního rasismu ve sportu, v němž dominují černoši je něčím natolik sociálně silným, aby o tom vznikl seriál. Navíc postavy zde nejsou ani tak herci, jako spíše nositelé idejí. Raději bych viděl film o životě prvních černošských hokejistů v NHL, už jen proto, že je mi hokej bližší. ()

Sidenius 

všechny recenze uživatele

mistrně zpracované sociálně - sportovní téma. Od vynikající výpravy přes velice poutavý příběh až po svižný děj. Apple umí natočit. ()

Reklama

Reklama