Reklama

Reklama

Halo - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2024, 6 h 57 min (Minutáž: 45–61 min)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4/10. No tak tohle je těžký fail. Tady je zbastlený  úplně všechno co snad ve sci-fi existuje. Jednotlivé epizody vlastně nejsou zlé ale jako celek je to špatný vtip, který nefunguje. První série byla alespoň příjemný béčko. Nevím jak moc to dějově odpovídá předloze ale potomhle to nechci ani zjišťovat. Scénář psal někdo na drogách jiné vysvětlení neexistuje. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, autoři nám slibovali, jak se druhá série rozjede naplno, že budou všichni sledující oplývat nadšením. Ta já vám nevím, ale já tam to zlepšení fakt nevidím. Všemu za mě škodí široké spektrum dílčích zápletek. Do dnešního dne nepochopím, proč se nesoustředí jen na Master Chiefa. Proč tam cpát nějakou Korejku? (která mj. v druhé sérii v mnoha momentech zastává roli záchrance....I Sparťanů...*inzert facepalm*). Akce opět minimum...Když na ní přišlo, tak opět nemám výtek (zejména celá epizoda z planety Cíl...naprostý masakr se vším všudy)....ale šetří s ní jak s šafránem. Potopa na konci potěšila. A konečně jsme se dostali na Halo jako takové. Takže ano, chci vidět pokračování. Jen vás snažně prosím, pořádně na tom zapracujte. Ať výsledek stojí za to. Druhá série si odnáší stejných 6/10 ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste doufali v této sezóně ve více Chiefa v obleku, tak budete zklamaní, vyskytuje se asi pouze ve 3 dílech. Pokud jste chtěli méně Kwan, tak to se trochu splní. Už konečně nedostává tolik prostoru, ale je vidět, že scénáristé vůbec nevěděli co s ní a je zde naprosto zbytečná a z nějakého důvodu z ní udělali nástupce Johna Wicka. Největším highlightem obou sezón je 4. díl, který je jedna velká akce a byl suprový (konečně jsme dostali ten nášup, na který jsme čekali, hlavně delší záběry bez střihu). Efekty jsou o trochu lepší, ale furt v některých částech kolísají, kamera při akci je občas až moc chaotická, z příběhu jsme se moc nového nedozvěděli, Perez se mi moc nelíbila svým chováním, Ackerson byl opruz se svým neustálým šeptajícím hláskem. Výplň mezi akcí je často jenom taková nezáživná vata. Pablo Schreibera musí bolet záda jak celý seriál tahá skoro sám. Celkově o trochu lepší než 1.série, ale na 4 hvězdy to zase nemá a nejspíš ani mít nebude, pokud budou další série. ()

Isag1 

všechny recenze uživatele

Druhá séria sa niesla v lepšom zmysle ako prvá a taktiež bola lepšie štylizovaná, zaujímavá a celkovo urobená. Bojové scény boli on point a dialógy taktiež. Samozrejme, poprosil by som, aby hlavná postava stvárnená Pablom nosila viac helmu Master Chiefa, ale tak neurobím s tým nič pravdaže, lebo storytelling tvorcov. Hl. postava sa potrebuje viac presláviť, tak prečo nie, ako nehral som nikdy Halo hru, ale lore poznám a je to dosť nanič, keď Master Chief, čo je hlavná postava, má vo filme jeho veľmi známu helmu 2x za celé 2 série a to, len počas bojových scén. Som zvedavý čo si vymyslia na sezónu 3 a 4, myslím si, že zatiaľ to majú v pohode našliapnuté na dobrý priemerný seriál. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, hru som nehral. Ok, bavilo ma to o chlp viac, než S01. Ale... také logické kktiny - v S01 vychovávali a prerábali 5 Spartanov od šiestich rokov... a zrazu ich je tam nastúpených zopár tisícok... WTF! Otrasné CGI pokračujú (hlavne Alliancia - kde sme?! 10 rokov dozadu!)! A na margo Kwan - už konečne zdochni, BITCH - nie, plusom nám pridali nášupom pukanu "o ničom" Perézovú! No a najlepší "heft" série, od Kai: "Ty máš strach z toho, že máš strach"... Kurva, tak takýto filozofický výprd by nevypotil ani Nietzsche, keby ho Socrates jebal dennodenne do prdele! Ak sa budú tvorcovia naďalej oháňať vetou že "pre charakter postavy treba ukázať aj tvár" nech si vzápätí spomenú na Mandaloriana (tiež neni pre mňa "orechový" seriál, ale Pedro Pascal je podľa mňa o hviezdy lepší herec než nímandový Pablo Schreiber, ale masku si tam prakticky nesundal - a to pritom nie je sérka podľa fan PC hry)! Niekto dostal zaucho, ale producenti to majú u prdeli, pokračujú v rovnakej sračke! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Zbraně Javelin Squadu používají airsoftové repliky od firmy KWA, přesněji model Ronin TK.45. (UncleMorty)

Reklama

Reklama