Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sesterská loď Titaniku je zrekonstruována na plavbu pro bohaté lidi z vyšší společnosti. Posádku tvoří i filmová hvězda Gloria a její bodyguard Aaron. Avšak novodobý pirát Josef, odvážný a bezohledný zloděj, vidí v této plavbě příležitost vtrhnout se na loď spolu se svou partou zlodějů, kteří se snaží ukrást vzácné cennosti. Aaron musí Josefa a jeho muže zastavit dřív, než loď skončí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to opravdu příšerná kravina, hodná těch nejsmradlavějších vod filmového odpadu, jenže v tomto případě se alespoň jedná o kravinu, která svou debilitou pobaví, a to hodně. O nějaké režii, střihu, hercích či výpravě zde samozřejmě nemůže být řeč. Přesvědčí nás o tom už začáteční přestřelka v letadle, kdy náš hrdina nejprve trefí do srdce jednoho z teroristů, který se opře o dveře a ty okamžitě odletí (!). V letadle proto začne hróóóóózně foukat, ale kdo by si myslel, že někoho ten vítr unese a vyhodí z letadla, šíleně se mýlí. Cestující si v pohodě sedí a jen si zakrývají tvář, aby jim nefoukalo do očí. Tím to ale nekončí. Následuje nefalšovaná akční přestřelka, kde kulky lítají na všechny strany a letadlu to nijak neublíží. Vše ukončí jedna přesná trefa do srdce, i když hrdina míří doleva a terorista je vpravo. Dočkáme se i takových scén, kdy to hrdina dostane do pravého ramene, v následujícím záběru se drží za levé, aby se pak v třetím záběru nedržel za žádné a i košili měl čistou. Takto pobaví i herci, samozřejmě v čele s Ice-T, jehož drsňácký ksicht rozesmějě i toho nejzarytějšího bručouna. Aspoň že ta dvě kůzlátka Eriky Eleniak nedělala ostudu :). ()

tonho 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je neuveriteľne dementná, na druhej strane si myslím, že aj takáto bezduchá zábava má právo na svoju existenciu. Takže moje hodnotenie môže pripadať trochu prehnané. Hlavný hrdina – bodyguard Aaron (Dylan Walsh) bez väčších problémov zlikviduje teroristov, ktorí ohrozujú zaoceánsky parník Britannic . Teroristov vedie Josef (Ice T), ktorý má zrejme rád F. Nietzscheho a ktorý sa spolu so svojimi kumpánmi chce zmocniť cenností, ktoré sú uložené v trezore a ktoré patria zámožným pasažierom Britannicu. Aaron s pomocou hlúpej blondíny Glorie (Erika Eleniak), ktorú ma ochraňovať, však teroristov premôžu a úplne na koniec sa „mladšia sestra Titanicu“ za pár sekúnd potopí. ()

Reklama

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl panečku film... Herecké výkony nula, nula nic (většina hereček tam snad byla za bujné poprsí a tím to haslo) a to jak na straně těch dobrých, tak těch zlých. Scénář taky bída (nad některými ,,rozhovory,, zůstává rozum stát + logika postav je také mizivá + ty pistole fíha tam bylo nábojů a jen zřídka kdy bylo potřeba přebít). Některé části lodi (hlavně můstek) byli tak přehnaně jednoduché až si člověk kladl otázku, zda takto vypadal můstek Britannicu.. Odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jim Wynorski se musel uklidnit tím, že i on přidá akční příspěvek do vlny filmů na téma přepadení. Režisér, který nikdy neměl pro svoji práci finanční prostředky, rozdal všem hercům bonboniéry a pugét pro Eriku Eleniak. A teď ukaž kozy, Eriko! Kdepak, atraktivní blondýna ukazuje své fyzické přednosti jen áčkovým režisérům. Jim Wynorski mezi ně nepatří. Třeba nepohrdne mými hereckými kvalitami, řekla si Erika, ale ani se s nějakým hraním nemusela obtěžovat. Film nestaví na hereckých výkonech herců, ale přetlačuje se v tom, s jakou směšnou blbostí přijde v příští scéně. Takový typ filmu svědčí Ice-T, který se svým neherectvím zachází asi nejzábavněji z celé osádky filmu. Speciální efekty se předhánějí v tom, který zvítězí v kategorii nejprimitivnější trikový záběr. Aspirantem na tuhle nelichotivou cenu je maketa luxusní lodi, na které by se mohli převážet trpaslíci. Disproporce lodi v některých záběrech byla až abnormální. Samozřejmě film si odmítá přiznat, že je příšerný. Cedí se (drsné) hlášky, tasí se zbraně, film si připadá cool, občas se z té tvůrčí mizérie vyloupne jedna, dvě scény, které vypadají normálně. Nemůžu napsat, že by v celém filmu byla scéna, která by vypadala fakt dobře. Všechny do jedné vypadají lacině, zrežírované bez nápadu a invence. Dobrá, nemusí být miliardový rozpočet, ale neumět si poradit ani se základními režijními postupy, to už je výkon. Wynorski je totální nemehlo. I s mizivým rozpočtem se dá natočit kloudný film. Jenže když není talent, vznikne něco, co vám vydloube oči. A i to čekání na odhalené poprsí bylo tentokrát marné. To, co mělo být po akční stránce napínavé a dramatické, je slabounce zrežírované a realizačně odfláknuté. Výsledkem je ubohý akční film od ubohého režiséra. Erika mě kozami fackuje, že tomu dávám hvězdičku. 20% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +Ice-T jako záporák, relativně obsazení, děj -céčkovost filmu, efekty při střelbě, tupost některých herců (Erika Eleniak)/// Rozhodně jsem se bavil, už jen tím, že jsem v první polovině vždy věděl co bude přesně následovat. Když by mi bylo 10, tak bych to asi bral a říkal jak je to sqelí film. Ale Teď? Samotný děj filmu by byl za 3* nebýt druhé poloviny (od okamžiku kdy teroristé přepadnou loď) kdy se vrší jedna tupost nad druhou. I já jako neherec bych podal vetší emoce, zvláště v případě Eriky Eleniak, která při "útěku" se svým bodyguardem (Dylan Walsh) plácá jednu kravinu za druhu ( "nevyměníme si boty" nebo "buď potichu" "proč?, co se děje?" atd.) Prostě tu druhou půlku jsem trošku nerzdýchal. Hudba zde je, ale je silně nevýrazná. Avšak co mě hlavně iritovalo, tak to, že hlavní hrdina má klasicky neomezený zásovník, který mu dojde až po hodině střílení. A hlavně i když se střílí od začátku, první krev a potažmo zásah uvidíte až po hodine filmu. Vůbec tady člověk vystřelí a nejenže z 10 m nezasáhne protivníka, dokonce samotné střela skončí někde neznámo kde. Nejspíš neměli rozpočet na to udělat pár děr do zdi a koupit trošku marmelády :-( Ale což o to, nakonec je to stejně úlet tento film./// Celkem 46%/// ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Long Beach. (rafix)

Reklama

Reklama