Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tove pronásledují hrůzné vzpomínky a chce zabít kluka. Daniel následuje Mauru s kapitánem na zvláštní místo. Objeví se Mauřin otec a nese zprávu. (Netflix)

Recenze (13)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další náhodná slide-show událostí okolo + do toho nějaký rostoucí krystaly (aby toho nebylo málo). Nemám pocit, že by se cokoliv vyjasnilo. Akorát někdo někam jde a občas má halucinace. Pak blik a je někde jinde. Blik zase jinde. Pozn.: pokud to je sen, proč by se měl bát, když na něj míří pistole? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Platí presne to isté, čo pri predošlej epizóde. Extrémny mindfuck, ktorý sa stále viac zamotáva a druhá polovica série je úplne iná ako tá prvá. Snáď je len Pyramída viac hororom ako predošlé časti. No a v závere opäť budete pozerať ako vyorané myši, teľatá na nové vráta a ešte by sa nejaké prirovnanie našlo. Len či sa to, aspoň čiastočne, po ôsmich častiach vysvetlí. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dalsia epizoda, z ktorej som prilis nepadol na zadok a ktora len dalej zamotava splet nametoveho mindfucku. je mi uplne jedno osud jednotlivych postav a po siestich dieloch som si stale k ziadnej z nich nevybudoval ziaden vztah. co ma pri seriali drzi su kulisy stratenych zaoceanskych lodi a predtucha, ze sa z toho vykluje serialova verzia assassin´s creed. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Motáme se do dalších a dalších událostí a většina z nich nedává dohromady smysl. Sci-Fi určitě, protože tohle v 1899 fakt nebylo technicky možné. Doufám, že ty analogová kouzla nakonec nějak vysvětlí. A taky by mohli konečně rozsvítit! Ty tmavé scény jsou tmavé až moc... ()

Reklama

Reklama