Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Když má být planeta Zenn-La odsouzena k jisté záhubě mocným požíračem planet Galactusem, nabízí jeden z obyvatel, Norrin Radd, své služby této mocné entitě výměnou za bezpečí své planety. Stává se Silver Surferem - bytostí s kouskem Galactusovy kosmické síly, ale bez paměti na svůj minulý život. Jeho jediným posláním je hledat nové planety, které by jeho pán mohl konzumovat. Netrvá to však dlouho a Surfer si na svůj minulý život vzpomene. Vzepře se svému pánovi a začne pátrat po své zmizelé domovské planetě. (spiderakhero)

(více)

Recenze (4)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Výborný animák o Silver Surferovi, kterého jsem do teď příliš neznal a díky tomuto seriálu se stal jednou z mých oblíbených postav Marvelu. Hned první díl mne vtáhnul do děje a přál jsem Silverovi, aby našel znovu svoji zemi. Škoda, že byl seriál ukončen, ale hlavní je, že se na internetu objevily scénáře zbývajících dílů a tak si můžeme přečíst, jak by to celé dopadlo. Takže pokud jste fanoušek Marvelu, jen doporučuji, mimo Silvera se objeví například i Nova, Galactus, Thanos, Warlock, Gamora a další. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Pilot mě tedy příliš neoslnil. Je to fajn, ale přijde mi, že jiné devadesátkové animáky od Marvelu (Spider-Man, X-Men) jsou lepší. Jsem rád, že se tentokrát rozhodli prozkoumat trochu jinou část vesmíru, ale to je zatím tak vše. Animce tak slabší, hlavně to, jak je něco děláno klasickou animací a něco digitálně. Ale Galactus se povedl. Zatím 60 % ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Sólo seriál o Silver Surferovi, který tu hledá svoji domovskou planetu Zenn-La. Na dětský seriál rozhodně perfektní a sem tam něco i opravdu překvapilo. Škoda jen, že kvůli problémům v Marvelu jsme se nedočkali 2 řady a tak zůstává ten závěrečný cliffhanger v podstatě nevyřešen Nejlepší epizody: 1x10 - Radical Justice, 1x13 - The End of Eternity (part 1) ()

hynn3k 

všechny recenze uživatele

V Marvelu jak kdyby nevěděli, jestli udělat seriál dospělý nebo pro děcka. A tak se tady mluví vznešeným jazykem, ale ten obsah... Opakující se promluvy, neustálé Surferovy myšlenky a jeho posedlost domovskou planetou začnou po několika epizodách lézt na nervy, což je u seriálu se třinácti díly celkem problém. Problémem je i to, jak postavy mluví. Až na pár výjimek (Galactus) se dabing moc nevyvedl. Naštěstí při hledání Zenn-La procestuje Surfer velkou část vesmíru a narazí na spoustu zajímavých postav a situací. A jak to všechno vypadá? Postavy jsou založeny na Kirbyho kresbách ze 60. let, takže záleží na vkusu každého, jestli ho taková stylizace bude bavit. Zajímavá je ale její kombinace s moderní počítačovou animací. Pokud jde o (ne)ukončení první řady. Některé slabší díly mohly být nahrazeny těmi z připravované druhé řady, které podle informací na wikipedii vypadaly zajímavě. ()

Reklama

Reklama