foto

Ján Greššo

  • nar. 21.11.1952 (67 let)
    Zvolen, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cesta do nemožna
2017 Únos
2016 Masaryk
2014 Krok do tmy
2013 Ďakujem, dobře
2010 Filmoviedky: Obhliadka (TV film)
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
2000 Amálka, ja sa zbláznim! (TV film)
Ticho po búrke (TV film)
1999 Klietka (TV film)
1996 Zlodejka (TV film)
1995 Chichôtka (TV film)
Z môjho denníka (TV film)
1994 Noc je môj nepriateľ (TV film)
Zlatohláska (TV film)
1993 Bakchus (TV film)
Jakubov rebrík (TV film)
Pod vládou ženy aj na svitaní (TV film)
1991 Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Ako som plával ku kráľovnej severu (TV film)
Čarovné kresadlo (TV film)
1989 Mona Lisa (TV film)
Prebudenie (TV film)
V meste plnom dáždnikov
1988 Dunajské rozprávky (TV film)
1987 Koník z ebenu (TV film)
Matej Bel z Očovej (TV film)
Noc pred Kračúnom (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Zakázané uvoľnenie
1985 Pipo schafft alle
Skleníková Venuša
Skon Paľa Ročku (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
Vydatá slečna Rosita (TV film)
1984 Dom pod morušou (TV film)
Lampáš malého plavčíka
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 A vrátil sa im pokojný spánok (TV film)
1982 Dve duše (TV film)
Krásna múdrosť (TV film)
Výzva (TV film)
1981 Konôpka (TV film)
Nebojsa (TV film)
Noční jezdci
Starý včelár (TV film)
Člny proti prúdu
Ďuro-Truľo (TV film)
1980 Chlapec z majera (TV film)
Posledný súd Michelangela Buonarrotiho (TV film)
Prelom (TV film)
Triptych o láske (TV film)
Zbožňovaná (TV film)
Čarodejkina pravnučka (TV film)
1979 Blízke diaľavy
Cnostný Metod
Prvá vina odpustená (TV film)
Zlodej známok (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
Dve hodiny večnosti (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Bludička
Louis Pasteur (TV film)
Rača, láska moja
Zlomené putá (TV film)
1976 Milosrdný čas
Panda (TV film)
Rozdelení
Vincova fajka (TV film)
1975 Alizuna (TV film)
Šepkajúci fantóm
1974 Do zbrane, kuruci!
Horali (TV film)
Studené podnebie (TV film)
V každom počasí
Veľká noc a veľký den
Vír (TV film)
1973 Prípad krásnej nerestnice

TV seriály

2018 Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2017 Rex (TV seriál)
Smrť s výhľadom (E01)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (8)
2014 Ochránci (TV seriál)
České století (TV seriál)
Poslední hurá (1989) (E08)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Kráska a zvíře (E09)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Obvinenie (E06)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
1988 Posledný drak (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Nová zmluva (E04)
Safari (TV seriál)
Nehoda (E05)
Sova (E01)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Psia pestúnka (E01)
Sršne v úli (TV seriál)
Súperi (E03)
Prisťahovalci (E01)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
Vel'ký projekt (E03)
další epizody (5)
Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1982 Kúzelné mestečko (TV seriál)
Život bez konca (TV seriál)
Leto 1913 (E01)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
1977 Črty zo života (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)
Nepokojná láska (TV seriál)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Dokumentární

2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Chlap (S08E12)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2016 Potkany (divadelní záznam)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)
1998 Jeppe z vŕšku (divadelní záznam)
1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1996 Jozef Mak (divadelní záznam)
1993 S láskou sa neradno zahrávať (divadelní záznam)
1992 Hra o umučení a slávnom vzkriesení Pána a Spasiteľa nášho Ježiša Krista (divadelní záznam)
1988 Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
1986 Meštiak šľachticom (divadelní záznam)
1985 Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
1984 Šikuliáda (divadelní záznam)
1981 Drotár (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
1979 Stretnutie v Tajove (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky