foto

Ján Greššo

  • nar. 21.11.1952 (64 let)
    Zvolen, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Únos
2016 Masaryk
Potkany (divadelní záznam)
2013 Ďakujem, dobře
2010 Filmoviedky: Obhliadka (TV film)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
2000 Ako divé husi (TV film)
Ticho po búrke (TV film)
1999 Klietka (TV film)
1998 Jeppe z vŕšku (divadelní záznam)
1997 Amálka, ja sa zbláznim! (TV film)
1996 Jozef Mak (TV film)
1995 Chichôtka (TV film)
1993 Bakchus (TV film)
Jakubov rebrík (TV film)
S láskou sa neradno zahrávať (divadelní záznam)
1992 Hra o umučení a slávnom vzkriesení Pána a Spasiteľa nášho Ježiša Krista (divadelní záznam)
1991 Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Ako som plával ku kráľovnej severu (TV film)
Čarovné kresadlo (TV film)
1989 Prebudenie (TV film)
V meste plnom dáždnikov
1988 Dunajské rozprávky (TV film)
Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
1987 Koník z ebenu (TV film)
Matej Bel z Očovej (TV film)
Noc pred Kračúnom (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Meštiak šľachticom (divadelní záznam)
Zakázané uvoľnenie
1985 A vrátil sa im pokojný spánok (TV film)
Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Pipo schafft alle
Skleníková Venuša
Skon Paľa Ročku (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
Vydatá slečna Rosita (TV film)
1984 Dom pod morušou (TV film)
Lampáš malého plavčíka
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1982 Dve duše (TV film)
Krásna múdrosť (TV film)
1981 Člny proti prúdu
Dozrievanie (TV film)
Drotár (divadelní záznam)
Ďuro-Truľo (TV film)
Konôpka (TV film)
Nebojsa (TV film)
Noční jezdci
Starý včelár (TV film)
1980 Čarodejkina pravnučka (TV film)
Chlapec z majera (TV film)
Posledný súd Michelangela Buonarrotiho (TV film)
Triptych o láske (TV film)
Zbožňovaná (TV film)
1979 Blízke diaľavy
Cnostný Metod
Prvá vina odpustená (TV film)
Zlodej známok (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Bludička
Louis Pasteur (TV film)
Rača, láska moja
Zlomené putá (TV film)
1976 Milosrdný čas
Panda (TV film)
Rozdelení
Vincova fajka (TV film)
1975 Alizuna (TV film)
Šepkajúci fantóm
1974 Do zbrane, kuruci!
Horali (TV film)
Studené podnebie (TV film)
V každom počasí
1973 Prípad krásnej nerestnice

TV seriály

2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (8)
2014 Ochránci (TV seriál)
České století (TV seriál)
Poslední hurá (1989) (E08)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Kráska a zvíře (E09)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
1988 Posledný drak (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Nová zmluva (E04)
Safari (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Sršne v úli (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
Vel'ký projekt (E03)
další epizody (5)
Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1982 Kúzelné mestečko (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
1977 Črty zo života (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
1979 Stretnutie v Tajove (TV film)

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace