foto

Rick Ravanello

  • nar. 24.10.1967 (51 let)
    Cape Breton, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fatal Crossroads
Jessica Frost
2017 A Mother's Sacrifice (TV film)
Devil's Whisper
Králové
2016 Last Best Place, The
2015 Driven Underground (TV film)
Iluze šílenství
2014 Dark Haul (TV film)
Outpost 37
Pachuť zrady (TV film)
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Dose of Reality
Tajná záležitost (TV film)
Zaprášená tajemství (TV film)
2012 Abeo Pharisee
2011 Proroctví zkázy (TV film)
Snitch
The Last Gamble
2010 N-Secure
2008 Běsnící peklo (TV film)
Milující manželka (TV film)
Mrs. Clause, The (TV film)
2006 Dům s minulostí (TV film)
2005 Jeskyně
2003 Lyon's Den, The (TV film)
Muž se srdcem kovboje (TV film)
2002 Hartova válka
2001 Překročená mez
Vždy věrný (TV film)
2000 Vynechané stránky
1999 Atomový vlak (TV film)
Smrtelná hrozba
1998 Netvor (TV film)
Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
Nájemný vrah
Twister se vrací (TV film)
1997 Hvězdná brána: Děti bohů (TV film)
Mámin vrah (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)

TV seriály

2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Jako ryba a stejk (S01E02)
Murder in the First (TV seriál)
Follow the Money (S03E05)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Young Hearts Spark Fire (S01E19)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Internal Affairs (S11E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - herec, a.z.
Země Nezemě (S12E24) - a.z.
Ztracení chlapci (S12E23)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
2012 Mamaluke, The (TV seriál)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Kriminál (S02E14)
2010 Nikita (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Fran Tarkenton (S06E12)
Pýcha Vikingů (S06E11)
další epizody (4)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Veteráni (S06E10)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pravda (S07E15)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Lživá hra (S03E14)
Odložené případy (TV seriál)
Pedofil (S04E19)
2006 Po právu (TV seriál)
Golden Boy (E03)
2005 Closer (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Žádný důvod k oslavám (S01E17)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kapitánova žena (S02E14)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S03E12)
Day 3: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S03E11)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Horko na padnutí (S04E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
On a ona (S01E03)
Vzkvétající město (TV seriál)
1998 Mercy Point (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace