foto

Oldřich Bosák

  • nar. 8.4.1922
    Kroměříž, Československo
  • zem. 3.7.1996 (74 let)
    Zakšín, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1996 Dívka se zázračnou pamětí (TV film)
One Night Stand (studentský film)
1994 Dětské hry (studentský film)
1989 Guláš (studentský film)
Vojtěch, řečený sirotek
1986 Mladé víno
1985 Já nejsem já
1984 Poklad hraběte Chamaré
1983 ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
„Babičky dobíjejte přesně!“
Bota jménem Melichar
Oči pro pláč
Slunce, seno, jahody
1982 Od vraždy jenom krok ke lži
1981 V podstatě jsme normální
Zralé víno
1980 Kotva u přívozu (TV film)
Ten svetr si nesvlíkej
Tchán
Zlatá slepice
1979 Drsná Planina
Muzika pro dva
Pátek není svátek
1978 Mladý muž a bílá velryba
Píseň o stromu a růži
Pumpaři od Zlaté podkovy
1977 Což takhle dát si špenát
Honza málem králem
Jak se budí princezny
Jen ho nechte, ať se bojí
1976 Bouřlivé víno
Parta hic
Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Dva muži hlásí příchod
Hudba kolonád
Město nic neví
1974 Hvězda padá vzhůru
Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
Muž z Londýna
1973 Tři oříšky pro Popelku
1972 Smrt si vybírá
Zlatá svatba
1971 Dívka na koštěti
Pět mužů a jedno srdce
Psi a lidé
1970 „Pane, vy jste vdova!“
Romanetto (TV film)
1969 Přehlídce velím já!
Skřivánci na niti
Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1968 Ta třetí
Zločin v šantánu
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
Pohádka z tisíce a jedné noci
Rozmarné léto
Soukromá vichřice
1966 Dáma na kolejích
Konec srpna v hotelu Ozon
Mučedníci lásky
O slavnosti a hostech
Ostře sledované vlaky
Znamení Raka
1965 Nikdo se nebude smát
Perličky na dně
Představení které nekončí
Sběrné surovosti
Zločin v dívčí škole
1964 Démanty noci
Fádní odpoledne
Starci na chmelu
1963 Až přijde kocour
Křik
Postava k podpírání
1962 Deštivý den
Neschovávejte se, když prší
Oranžový měsíc
1961 Každá koruna dobrá
Procesí k panence
Střevíčky
1960 Holubice
Chlap jak hora
1959 Slečna od vody
1958 Smrt v sedle
Tři přání
1957 Páté kolo u vozu
Tam na konečné
1956 Kudy kam?
Nevěra
Ztracenci

TV seriály

1987 Křeček v noční košili (TV seriál)
Vlaštovko, leť! (E06)
Zloděj v noční košili (E05)
V pasti (E04)
další epizody (6)
1969 Záhada hlavolamu (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace