Reklama

Reklama

Starship Troopers: Záchrana Marsu

  • USA Starship Troopers: Traitor of Mars (více)
Trailer

Staří známí Johny Rico, Carl Jenkins a Carmen Ibanez tentokrát čelí nejen broukům, ale také superinteligentní nebeské maršálce, která je ochotná pro své ambice zničit celou planetu. Rica a jeho četu poskládanou z marťanských nováčků tak čeká křest ohněm. Přežijí dost dlouho na to, aby splnili svou misi a zachránili Mars? (Martrix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Minulý počin Aramakiho ze světa brouků byl zdařilejším počinem, ale bylo příjemné vidět film se známými charaktery z kultovního filmu série z roku 1997. Ocenil bych nějaké vysvětlení, jak se válka s brouky posunula oproti filmům, protože nový přírůstek do ságy diváka hodí v zásadě hned do akce a jen vám řekne, abyste se začali orientovat. Rico v hlavní roli mi přišel dost odlišný od svého opravdového vzhledu, což se dá ale říct i ostatních postavách. Zarazil mě český dabing, který mi přišel fakt přepáleně odfláklý, hlasy mi k jednotlivým charakterům neseděly, tudíž si člověk film ani nemůže naplno užít. Akce a celkově animace je opět na vysoké úrovni, na bitvy se dobře dívá, je vidět, že film vznikal pod pevnou rukou a tady prostě žádný zádrhel nenastal. Příběh byl dost obyčejný, v zásadě žádná chytlavá zápletka, spíše obrazy poskládané za sebou naplněné líbivým vizuálem a pořádnou porcí šťavnatě tučné akce. Vypilovat slabé dialogy a příběh a měli bychom zde akční počin roku na poli anime filmů. I tak se člověk dokáže zabavit. Za mě dávám 61 % ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Chcete vědět víc?'' --- Ano. Dle hesla federálního zpravodajství jsem chtěl vědět víc. První Pěchota mne okouzlila a tak mám pro tenhle žánr válečné sci-fi slabost. Na rozdíl od předchůdců, tento díl již není hraný a je celý animovaný. Na rok 2017 mi však zejména některé animace postav přišly místy horší, přiznávám ale - že byly momenty, kdy jsem naopak zase žasl nad detailností tváří či třeba ženských vlasů ve větru... Nejspíše to je však tak, že mi to vadilo hlavně ze začátku a pak už jsem si nějak zvykl. Mars byl udělaný dobře i hmyzáci. Po Marsu neběhal žádný nový druh a tak jsme tam měli klasiku s klepety a berušky jež zadečky vystřelují plasmu... Hvězdná pěchota ale s výstrojí notně pokročila a tak chlapce a holky z řad domobrany Marťanů chrání slušné brnění vylepšené o trysky a umožňující vzdušný výsadek z výsadkových lodí, nebo naopak krátký let pro nástup do evakuačního stroje, který nemůže z nějakého důvodu přistát. Už v polověně filmu jsem se přistihl, že se nudím a trvalo to tak až do konce. kromě bojů na Marsu byla ve filmu ještě jedna politicko-špionážní zápletka, ale jak říkám, nějak mně to už nechytlo. Ačkoliv konec filmu byl celkem akční a zakončený solidním ohňostrojem, potěšila mne na konci spíše hudba. V poslední minutě je nám totiž puštěn a ústřední melodie Pěchoty od Basila Poledourise a ta je opravdu povedená. Koneckonců chytla mně už v tom roce 1997, kdy u vojenského letectva Federace jěště létala kapitánka Denise Richards... Dávám tedy za dvě atomovky, což není moc. * * ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Hviezdnu pechotu mám veľmi rád. Verhoeven spravil zo Starship Troopers neskutočnú sc-fi pecku, Van Dienovi dal jeho najlepšiu rolu, ale záchrana Marsu sa moc nepodarila. Vizuálne to vyzerá síce pekne, ale tie postavy a ten príbeh sú dosť slabé, akcia nestrhne a cele je to akosi vlažne podane bez nejakých lepších scén. Škoda. 55% - 3* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cca 10 vojáků s Ricem zachraňuje Mars zamořený brouky. Nikdo jiný tam nežije jelikož už všichni umřeli a přesto si zde maník z ničeho nic udělá anténu a pošle pro sebe záchranou loď (logika level 0) ten samý maník se pak opět z ničeho nic dostane k přísně tajným informacím (logika level - 0) a zdiskredituje jakousi ženskou, co chtěla zničit bombou Mars. Celé to působí spíše jako počítačová hra. než jako film. P.s. o té ženské co radši vysílá něco na netu místo, aby tam jela a zachránila je (na konci to sice udělá, ale už bylo pozdě) ani nemluvím. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Další animovaný výlet mezi hvězdnou pěchotu. Oproti geniální Starship Troopers: Invasion (2012) se Shinji Aramaki přesunul na Mars, ale nějakých spektakulárních bitev si neužijeme i když trailer na to láká. Příběh se točí sice okolo známé partičky, ale drsnost a úmrtnost je zde již zohledněna pro dětské diváky a tak i jednotka je složená z jelimanů, kteří tajtrdlíkují a až na vyjímky přežijí. Graficky dospělé, ale stále ještě ne úplně dokonalé. Děj není nějak postižen japonskou nepochopitelností, ale ani americká pohodovost této značce nesluší. Víc umírání, militarismu, hrdinství a bude to paráda. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama