foto

Miguel Pérez

  • nar. 7.11.1957 (62 let)
    San Jose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbroken: Path to Redemption
2017 Gun
Negativ
The Ascent
The Case for Christ
2016 L.A. Fadeaway
2012 Adopce hrůzy (TV film)
2006 Na prahu noci (TV film)
Soul's Midnight
2005 Angels with Angles
Venuše v nesnázích
2004 Million Dollar Baby
2003 Rodinné tajemství (TV film)
2002 Hourly Rates
Myšlenky zločince
2001 A.I. Umělá inteligence
Dannyho parťáci
Kokain
1999 Magnolia
Santa a Pete (TV film)
1997 Osm hlav v cestovní tašce
1996 Intimní detaily
1995 A Season of Hope (TV film)
Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Jasné nebezpečí
1993 A kapela hrála dál (TV film)
1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
Otřes systému

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Rock Bottom (S02E20)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Things Bad Begun (S03E15)
El Matadero (S03E14)
Bosch (TV seriál)
Birdland (S03E06)
Jak prosté (TV seriál)
Ublížíš mně, ublížíš sobě (S05E24)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cuarenta Minutos (S01E02)
Aquarius (TV seriál)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
Happiness is a Warm Gun (S02E02)
Helter Skelter (S02E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt při obraně (S11E11)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Honor Thy Mother (S04E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přímo na očích (S05E20)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Yielding (S01E03)
Odložené případy (TV seriál)
Jurisprudence (S07E03)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hadi (S05E12)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pouta (S02E10)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S02E13)
2002 Flatland (TV seriál)
For the People (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Pay in Pain (S01E07)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Truth or Consequence (E08)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Pohotovost (TV seriál)
Quo Vadis (S08E09)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Ranč v údolí (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Pouť zatracených (S05E06)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Uzdravte zátoku (S07E11)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Internal Affairs (S01E19)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
To dítě je pro něho otcem (S03E22)
Slepá ulice (S03E21)
Báječná léta (TV seriál)
Den nezávislosti (S06E22)
Léto (S06E21)
1992 Shaky Ground (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cheever Letters (S04E08)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2016 Sestup

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky