foto

Elizabeth Sung

  • nar. 14.10.1954
    Happy Valley, Hongkong
  • zem. 22.5.2018 (63 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 For Izzy
North Blvd
White Rabbit
2017 An American Girl Story - Ivy & Julie 1976: A Happy Balance (TV film)
Fallen Stars
2016 The Unbidden
2015 Front Cover
Pali Road
2014 Anita Ho
Woman in Fragments
Yes, And...
2013 Go for Sisters
2011 L.A. Coffin School
2010 Rukojmí
2009 People I've Slept With, The
2007 Ping Pong Playa
2006 East Broadway
2005 Gejša
2002 Hrdina
Rozbal to naplno (TV film)
1999 Hraniční čára (TV film)
1998 Restless
Smrtonosná zbraň 4
1995 Requiem
1994 Vládci loutek
1993 Klub šťastných žen
1992 Prsten smrti
1990 China Cry: A True Story
Hirošima: město popela (TV film)
Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
1989 Tango a Cash
1988 Half-Ass
1987 Le Palanquin des larmes

TV seriály

2018 Kominského metoda (TV seriál)
2016 Noční směna (TV seriál)
All In (S03E08)
The Way Back (S03E03)
Jak prosté (TV seriál)
Muž pod maskou (S04E14)
2015 The Lees of Los Angeles (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Spies Like U.S. (S10E05)
2014 Film Lab Presents (TV seriál)
2013 Shameless (TV seriál)
Where There's a Will (S03E08)
A Long Way from Home (S03E07)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Game Day (E09)
Mike a Molly (TV seriál)
Výprodej (S03E06)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pobřeží (S01E20)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v kabelce (S06E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zapnout, naladit, umřít (S11E16)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Divorce (S08E01)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Nikdo nás nedostane (E16)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Čínská čtvrť (S01E16)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Zapomenutí (TV seriál)
2008 Ni Hao Kai-lan (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part II (E14)
Monday (E12)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Starý časy (S06E15)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ach, ti lidé… (S02E14)
2005 E-Ring (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Láska bolí (S01E20)
2002 For the People (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Klacky a kamení (S05E17)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Rande s duchem (S01E04)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
System Down (S02E18)
1993 Policie New York (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Dokumentární

2018 Gay Hollywood Dad
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1998 The Water Ghost
1995 Requiem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky