foto

Ken Girotti

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Vikingové: Obětování (TV film)
2011 Befriend and Betray (TV film)
2008 Mayerthorpe (TV film)
2003 Alien Tracker
2001 Oběšenec (TV film)
1993 Beyond Reality (TV film)
1990 Inside Stories (TV film)
1989 Captain Power: The Beginning (TV film)

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
Pax Americana (E03)
2017 Pure (TV seriál)
Baptism (E06)
Communion (E05)
Funeral (E04)
další epizody (6)
2016 Frontier (TV seriál)
The Gallows (S01E06)
The Disciple (S01E05)
Daredevil (TV seriál)
Semper Fidelis (S02E07)
Agresivní virus (TV seriál)
V nezapomnění (S03E04)
Prvorozený (S03E03)
Orphan Black (TV seriál)
The Stigmata of Progress (S04E03)
Vikingové (TV seriál)
Portáž (S04E08)
Zisk a ztráta (S04E07)
Co se mohlo stát (S04E06)
2015 Daredevil (TV seriál)
In the Blood (S01E04)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Orphan Black (TV seriál)
Community of Dreadful Fear and Hate (S03E07)
Vikingové (TV seriál)
Mrtvý (S03E10)
Obrat (S03E09)
Poutník (S03E02)
další epizody (4)
2014 Orphan Black (TV seriál)
Knowledge of Causes, and Secret Motion of Things (S02E07)
Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Volba (S02E09)
Oko za oko (S02E04)
další epizody (4)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Entangled Bank (S01E08)
Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
Policajt (TV seriál)
Vyzývám tě, abys zapomněl (S02E04)
Děti pro bojiště (S02E03)
Saving Hope (TV seriál)
The Face of the Giant Panda (S02E05)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
How You Trust (S01E03)
Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Saving Hope (TV seriál)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bait & Switch (S02E03)
Vzpomínky (TV seriál)
Endgame (S01E21)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Bunker (S01E11)
V utajení (TV seriál)
Good Advices (S02E02)
Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Jeter (S07E07)
další epizody (6)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Když zajde slunce (S01E08)
Nikita (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
Ve službách FBI (TV seriál)
Narušitel (S01E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Stará parta (S09E08)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Čtyři elementy (S01E05)
Flashpoint (TV seriál)
Never Let You Down (S02E11)
Zachraň mě (TV seriál)
Carrot (S05E18)
Lesbos (S05E17)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zrzka (S08E11)
2008 Hranice (TV seriál)
New Amsterdam (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Duše bez těla (S05E05)
Zpřetrhané vazby (S05E03)
2007 Dresden (TV seriál)
Soul Beneficiary (E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hledaná osoba (S01E08)
Zachraň mě (TV seriál)
Animal (S04E09)
Solo (S04E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesvázaný (S07E09)
Skutečnost (S07E07)
Hra s osudem (S06E15)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Karate (S03E08)
Satisfaction (S03E07)
Hvězdná brána (TV seriál)
Metla (S09E17)
Satelit (S09E15)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Home (S01E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S04E08)
Day 4: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S04E07)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Hoop Life, The (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Bezhlavá jeptiška (S01E03)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Pochod (S04E21)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dead Man's Gun (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S01E06)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zakázaný sever/Reinkarnace (S01E14)
Anasazijská jeskyně/Cesta do pekel (S01E12)
Faraonova kletba/Anděl na palubě (S01E11)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška použitelnosti (S03E17)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Padající hvězda (S02E19)
Útulek (S02E11)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1992 Kapela Catwalk (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
T. and T. (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace