foto

Ned Eisenberg

  • nar. 13.1.1957 (61 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Experimenter
Meadowland
2012 Na dno nás nedostanete
2011 Všemocný
2006 Vlajky našich otců
World Trade Center
2004 Million Dollar Baby
2003 Hlava státu
2000 Podvodníci (TV film)
1999 A Whole New Day
Dash a Lilly (TV film)
Let It Snow
1998 Barvy moci
Celebrity
The First Seven Years (TV film)
Vyhnanec (TV film)
Žaloba
1997 Cesta do ráje (TV film)
1996 Poslední zůstává
1994 Filmová láska (TV film)
1992 Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
1990 Air America
1989 Charlie (TV film)
1987 Hiding Out
1985 Dopravní přestupky
Key Exchange
1984 Prvorozený
1983 Deadly Force
Vražedné území
1982 Voják
1981 We're Fighting Back (TV film)
Žár
1980 Exterminátor

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Flight Risk (S19E11)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Subtle Beast (E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Kritická chyba operačního systému (S05E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Collateral Damages (S17E15)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Driven (S07E07)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Art Ace (S01E07)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
In Extremis (S02E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legitimate Rape (S14E18)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Today You Are a Man (S06E05)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Ve znamení raka (TV seriál)
Když pacienti odcházejí (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spiraling Down (S13E10)
Delinquent (S12E23)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Witness (S11E16)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hammered (S11E04)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confession (S10E02)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hlavolam (S06E16)
2006 3 libry (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Infiltrated (S08E06)
Podvedený (S07E15)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
Duch (S06E16)
2004 The Jury (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Orphans (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
Právo matky (S06E01)
Zlo (S05E17)
další epizody (4)
2003 Dragnet (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
Whoopi (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Damaged (S04E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Smoke (S13E24)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ticho (S03E23)
Způsobilost (S03E22)
Vina (S03E18)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hněv (S03E02)
2000 Ed (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure, Part 2 (S02E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
Loco Parentis (S10E10)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Odmítání, vztek, smíření (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Mad Dog (S07E18)
1996 Public Morals (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 The Fanelli Boys (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Dokumentární

1986 Scream Greats, Vol. 1: Tom Savini, Master of Horror Effects

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace