foto

Ron Perkins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
2016 Pravidla neplatí
2014 Chavez
2012 Prezidentské volby (TV film)
2009 The Perfect Game
2007 Pandemie (TV film)
2006 Dokonalý trik
2004 Píseň prérie (TV film)
2003 Rent Control (TV film)
2002 Cesta do války (TV film)
Simone
Spider-Man
Žhářka 2 (TV film)
2000 Falešná hra
1999 Bouře století (TV film)
Lansky (TV film)
1998 Ronin
1997 George Wallace (TV film)
Sopka
1996 The Secret She Carried (TV film)
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1995 Cena lásky (TV film)
Postrach (TV film)
1994 Princezna
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
Ztracené dítě (TV film)
1991 Neónová říše (TV film)
Pojistka na smrt (TV film)
1990 Rodina špionů (TV film)
Smrtící skalpel (TV film)
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Oddíl z Beverly Hills
Wired
1988 Dance 'Til Dawn (TV film)
1981 Endless Love
Pán velkoměsta

TV seriály

2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
A Sketchy Area (S10E03)
2017 Brockmire (TV seriál)
Road Trip (S01E06)
Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Brushes with Celebrity (S09E08)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Rozsudek (S07E05)
2013 Private Practice (TV seriál)
Good Fries Are Hard to Come By (S06E11)
2012 Longmire (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Diagnóza: altruista (S08E03)
Transplantace (S08E02)
Poslední pokušení (S07E19)
2010 Dr. House (TV seriál)
Od pěti do devíti (S06E13)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Rock Show (S01E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Zlosynové (S03E08)
Eris quod sum (S03E07)
Světlo zmírá (S03E06)
další epizody (4)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
2006 Po právu (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Čáry v písku (S03E04)
Sex zabíjí (S02E14)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Light Sleeper (S02E04)
Dr. House (TV seriál)
Nová generace (S01E18)
Sebeovládání (S01E14)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
Pohotovost (TV seriál)
Výstřel do tmy (S11E08)
2003 Carnivale (TV seriál)
Když ples skončí (S01E02)
Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Jen maličký kousíček (S08E12)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Workin' Overtime (S01E19)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Here's to Good Friends (S01E08)
The Memory Game (S01E07)
Lovers' Lane (S01E06)
další epizody (6)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace